Scrub χειλιών από τα χεράκια σου για τα πιο απαλά χείλη μέσα στον χειμώνα

Το νέο check στην τελετουργία ομορφιάς.
Scrub χειλιών από τα χεράκια σου για τα πιο απαλά χείλη μέσα στον χειμώνα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα χείλη αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά σημεία στην εμφάνιση μας γυναίκας.

Εκεί, που κάθε άντρας (και όχι μόνο) χαζεύει με σκοπό να εκμαιεύσει την απάντηση που αποζητά. Ωστόσο, πέρα από αυτό, η καλή φυσική κατάσταση των χειλιών μας κάνει, σίγουρα, τη ζωή μας πιο εύκολη.

Οι ακραίες και απότομες αλλαγές των καιρικών συνθηκών με τις διαβαθμίσεις στις θερμοκρασίες προκαλούν ξηρότητα στα χείλη, σε ορισμένες περιπτώσεις πληγές και πολλές σκληρές επιφάνειες που είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα επίπονες.

Πέρα από τη συστηματική ενυδάτωση που πρέπει να τους προσφέρουμε, τόσο με την αυξημένη ποσότητα νερού που πρέπει να καταναλώνουμε, όσο και με τις ειδικές κρέμες ή τα lip balms, εκείνο που θα αποτυπώσει τα ευεργετικά του αποτελέσματα πάνω τους είναι το scrub χειλιών.

Υπάρχει πλούσια ποικιλία στην αγορά με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες, αλλά εάν λατρεύεις ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής δοκίμασε την παρακάτω συνταγή με συστατικά που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου!

Scrub χειλιών από τα χεράκια σου για τα πιο απαλά χείλη μέσα στον χειμώνα

Ανακάτεψε 5 κουταλιές λάδι καρύδας με μία κουταλιά ζάχαρη και κάνε απαλό μασάζ στα χείλη σου. Οι κυκλικές κινήσεις θα γυαλίσουν την επιφάνεια, θα αφαιρέσουν τα νεκρά κύτταρα και τα νέα σου χείλη θα είναι έτοιμα να πάρουν θέση και να σαγηνέψουν όπως εκείνα ξέρουν καλά να κάνουν!

Μη σταματάς εκεί! Η διατήρηση παίζει το δικό της ρόλο για να μην πάει στράφι η προσπάθεια!

Extra tip: Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση όταν τρως  μέλι, μπορείς να το απλώνεις πρώτα στα χείλη σου και να το αφήνεις για 3 λεπτά πριν το φας!