Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Λατρεύεις τη χρυσόσκονη και τις λαμπυρίζουσες υφές πάνω σου; Oh My Gold!

Συγκεντρώσαμε για εσένα τις τρεις παλέτες που θα σταθούν επάξια δίπλα σου σε κάθε σου έξοδο, στην οποία θα χριστείς βασίλισσα του πάρτι ή σε εκείνα τα πρωινά που η ενέργεια και η διάθεση θα χτυπούν… χρυσό!

Το μυστικό για το τέλειο φινίρισμα είναι να μην υπάρχει η παρουσία των στρας που μένουν σαν στάμπες πάνω στο πρόσωπό σου. Οι λεκέδες θα πρέπει να αποφευχθούν με τα σωστά προϊόντα τόσο ακολουθώντας την πούδρα, όσο και το στικ ή την κρέμα, ενώ η διαβάθμιση του χρώματος οφείλει να ακολουθεί την αλληλουχία απόχρωσης του ρουζ ή μπρόνζερ που θα σταθεί δίπλα του, ή μάλλον από κάτω του.

Glow Face Pallete – Dior

Λεπτή υφή που ακτινοβολεί μέσα από τις επιλογές που σου δίνει η 4πλή παλέτα.

Μάλιστα, καλό θα ήταν θα τσεκάρεις και τις τρεις επιλογές (003-Pure Gold,004-Rose Gold,005-Copper Gold) των πιο ευκολοφόρετων χρωμάτων.

Πιάσε πινέλο και ξεκίνα τις μίξεις…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Les Beiges – Chanel

Για εκείνες που η υγρή μορφή ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους υπάρχει το σωτήριο αυτό προϊόν που θα γίνει ένα με το foundation και το αέρινο πέπλο θα προβάλλει τη λάμψη της γυμνής σου επιδερμίδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty Business Coach & Agency (@valiyii) στις

Jelly highlighter – KIKO Milano

Άρπαξε ένα βάζο και απόλαυσε το πιο εκτυφλωτικό τζελ! Μια διαφορετική εκδοχή που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει με το έντονο αποτέλεσμα, την εύχρηστη συσκευασία, την ατελείωτη διάρκεια, αλλά και την εξαιρετική τιμή. Τίποτα δε σε σταματάει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KIKO Milano Official (@kikomilano) στις