Αυτοί είναι πιο θερμοί άνδρες σύμφωνα με την επιστήμη

Ξεχάστε όσα ξέρατε.
Αυτοί είναι πιο θερμοί άνδρες σύμφωνα με την επιστήμη

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αυτό που θα περίμενε να διαβάσει και να συμπεράνει κανείς από μια έρευνα που εξέτασε τα «ερωτικά χαρακτηριστικά» των ανδρών ανάλογα με το ύψος τους, θα ήταν πως οι ψηλοί άνδρες θα κατέχουν πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους, σωστά;

Η αυτοπεποίθηση που σου δίνει το ύψος θα έπρεπε να λειτουργεί σαν αφρ0δισιακό, όμως δεν εξηγούνται όλα τα πράγματα με τη λογική τελικά.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine τα έφερε όλα «τούμπα» αποδεικνύοντας πως στο έρωτα τίποτα τελικά δεν είναι όπως φαίνεται ή όπως φανταζόμαστε. Σύμφωνα με τη μελέτη στην οποία πήραν μέρος 531 ετερόφυλοι άvδρες από 20 έως 54 ετών, φάνηκε πως τις περισσότερες εβδομαδιαίες επαφές τις είχαν όσοι είχαν ύψος 1,75 και κάτω.

Ταυτόχρονα και οι σύντροφοι των πιο κοντών ανδρών φάνηκαν πιο ευχαριστημένες από την ερωτική τους ζωή σε σχέση με την συχνότητα και την ποιότητα των στενών επαφών τους.

Δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξηγηθεί αυτό, το συμπέρασμα που προκύπτει όμως είναι πως όποιος φαινομενικά έχει ένα μικρό μειονέκτημα, καταφέρνει να το καλύπτει σε κάποιον άλλο τομέα.

Εμείς με τη σειρά μας, αγαπάμε αυτές τις πιπεράτες έρευνες και τους… κοντούς άνδρες.