Φριζάρισμα τέλος: Η «μαγική» κίνηση πριν το λούσιμο για λεία μαλλιά

Φυσικά και παραδοσιακά.
Φριζάρισμα τέλος: Η «μαγική» κίνηση πριν το λούσιμο για λεία μαλλιά

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το κρύο και η υγρασία που τα μαλλιά καλούνται να αντιμετωπίσουν το χειμώνα, πολλές φορές αποδεικνύονται δυνατοί αντίπαλοι που παίρνουν το πάνω χέρι και αφήνουν το έντονο στίγμα πάνω τους.

Το φριζάρισμα ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες, με τις ατίθασες τρίχες να παίρνουν ακανόνιστη φορά και μια γενική εικόνα… ακαταστασίας στο κεφάλι σας να έχει καταστρέψει όλη τη προσπάθεια.

Δεν είναι λίγες οι εταιρίες περιποίησης μαλλιών που έχουν λανσάρει ποικίλα προϊόντα κατά του φαινομένου, τι θα έλεγες, όμως, αν με μια μόνο κίνηση πριν μπεις για μπάνιο, βρεις τη δύναμη να κοιτάξεις το πρόβλημα κατάματα και να του πεις το μεγάλο αντίο;

Το tip που θα σώσει την κατάσταση

Μισή ώρα πριν αφεθείς στο χαλαρωτικό νερό, εφάρμοσε στις άκρες των μαλλιών σου χλιαρό ελαιόλαδο. Ναι ναι! Μη φοβάσαι, μετά το λούσιμο η μυρωδιά θα έχει χαθεί από το προσκήνιο και αφού τα στεγνώσεις θα δεις τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Φριζάρισμα τέλος: Η «μαγική» κίνηση πριν το λούσιμο για λεία μαλλιά

Η άνεση και η ενυδάτωση θα είναι αρκετή για να αντισταθούν στις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, πρόσεξε μην ακουμπήσει στις ρίζες, γιατί τότε η διάρκεια θα είναι μικρότερη και η επιχείρηση θα καταλήξει σε ναυάγιο λιπαρότητας. Αυτό σίγουρα δεν το θέλουμε!

Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, μπορεί να εκτελείται μια με δύο φορές την εβδομάδα.

Τα μαλλιά σου δεν ήτα ποτέ τόσο λεία, λαμπερά και… αυστηρά! Δείξε τους τον τρόπο να σε ακούνε και να μην επηρεάζονται από τίποτα και κανέναν άλλον!