F.R.I.E.N.D.S: Το Photoshop μόλις κατέστρεψε την εικόνα της Rachel (και είμαστε έξαλλες!)

Ο πιο εμβληματικό ρόλος σε κρίση.
F.R.I.E.N.D.S: Το Photoshop μόλις κατέστρεψε την εικόνα της Rachel (και είμαστε έξαλλες!)
NBC

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το Photoshop τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια καθημερινότητα για τις stars και όχι μόνο, μιας και 9 στις 10 φωτογραφίες που ανεβαίνουν στους πιο διάσημους λογαριασμούς του Instagram είναι περασμένες από το «μαγικό» φίλτρο της τεχνολογίας.

Και μπορεί δύσκολα να μπορεί κάποιος να αντιστέκεται στην πλαστή εικόνα τελειότητας, μπορεί να τείνουμε να συνηθίσουμε το αλλόκοτο ως ωραίο, όμως κάποια όρια υπάρχουν και δεν πρέπει να ξεπερνιούνται, όπως φαίνεται.

Πριν λίγες μέρες, δημοφιλής διαδικτυακός λογαριασμός αποφάσισε να «πειράξει» το λατρεμένο πρόσωπο της Rachel Green, από τα «Φιλαράκια» και… βεβαίως βεβαίως οι fans άστραψαν και βρόντηξαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @beauty.life2017 στις

Στην φωτογραφία απεικονίζεται η Jennifer Aniston από την εποχή που μεσουρανούσε στα «Φιλαράκια» μαζί με τον τότε σύζυγό της, Brad Pitt, και η εικόνα της δεν μας θυμίζει τίποτα από το γλυκό κορίτσι που όλοι λατρέψαμε.

Τα χείλη της ήταν φουσκωμένα, οι γωνίες της πιο έντονες και το στήθ0ς της φανερά μεγαλύτερο. Περισσότερο, βλέπετε, θα μπορούσε να συγκριθεί με κάποια από τις αδερφές Kardashians και αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ακόλουθους.

Η κοινή πεποίθηση που επικρατούσε είναι πως δεν μπορείς να χαλάς το υπέροχο και γλυκό πρόσωπο της, σύμφωνα με την τάση της εποχής.

Εδώ που τα λέμε, χίλια δίκια έχουν οι fans!