Αντίγραψε το wet look της Adriana Lima στις πιο glamorous εμφανίσεις σου

Πάντα στη μόδα.
Αντίγραψε το wet look της Adriana Lima στις πιο glamorous εμφανίσεις σου

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Θέλεις να εντυπωσιάσεις στις βραδινές σου εξόδους με το χτένισμα που θα αναδείξει το μακιγιάζ και θα προβάλλει σε πρώτο πλάνο το πρόσωπό σου; Μάλλον ήρθε η ώρα για μια αλλαγή που θα σου χαρίσει τον αέρα των σταρ του κόκκινου χαλιού!

Όσο κι αν ο κόμπος στο στομάχι αρχίζει να δημιουργείται, μην πανικοβάλλεσαι αν τα χέρια σου δεν πιάνουν. Τα βήματα είναι απλά και τα υλικά ελάχιστα για να πιάσεις το ραβδί και να μεταμορφωθείς στην Σταχτοπούτα της λαμπερής εξόδου.

Το wet look θα αποτελέσει τάση και αυτόν τον χειμώνα με το όμορφο μοντέλο να μας δίνει ιδέες μέσα από τη φωτογραφία της στο instagram. Θηλυκό και κομψό, πάντα κλέβει τις εντυπώσεις.

Βήμα 1ο

Χτένισε τα νωπά μαλλιά σου με μια λεπτή χτένα και οριοθέτησε μια αυστηρή γραμμή στο πλάι.

Βήμα 2ο

Στη συνέχεια, τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα αφρού στις ρίζες και άπλωσέ τον με απαλές κινήσεις συνεχίζοντας το χτένισμα με τη φορά που το σχήμα σου ορίζει, ενώ τα πλαϊνά μπορείς να τα φορμάρεις προς τα έξω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????????????????? (@_dipsomaniac___) στις

Βήμα 3ο

Λίγο πριν να είσαι έτοιμη να κλέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου σαν μαγνήτης, σταθεροποίησε τη δημιουργία σου με ένα spray μαλλιών για δυνατό κράτημα. Έτσι, δεν αφήνεις το περιθώριο σε καμία τρίχα να παραστρατήσει!

Extra tip: Συνδύασε άψογα το hair trend με smokey eyes μακιγιάζ και nude χείλη, όπως ακριβώς η Adriana Lima!