Το tip για να στεγνώσεις πιο γρήγορα τα νύχια σου και να γλιτώσεις τα ατυχήματα

Αυτές οι σπιτικές συνταγές που μας λύνουν τα χέρια!
Dad sneakers: Καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με την πιο stylish τάση της σεζόν

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το κλασσικό manicure που μας αναγκάζει να παριστάνουμε τα… αγάλματα για τα λεπτά που ακολουθούν -μην τυχόν ακουμπήσουμε κάπου και μέσα σε λίγα μόνο κλάσματα δευτερολέπτου όλος ο κόπος μας χαθεί- τα τελευταία χρόνια έχει περιθωριοποιηθεί.

Ύστερα από την εφεύρεση του ημιμόνιμου βερνικιού,το απλό άρχισε σιγά σιγά να αποφεύγεται τόσο λόγω της μυρωδιάς, όσο και της μικρής του διάρκειας.

Το αργό στέγνωμα είναι κι αυτό ένας μικρός εφιάλτης.

Πλέον, η πρώτη μας επιλογή είναι να επισκεφτούμε κάποια επαγγελματία τεχνήτρια, μιας και τα υλικά, τα εργαλεία αλλά και η τέχνη απαιτούν εμπειρία!

Το tip για να στεγνώσεις πιο γρήγορα τα νύχια σου και να γλιτώσεις τα ατυχήματα

Το αγοραστό είναι καλό, λοιπόν, αλλά το σπιτικό δεν πάει πίσω!

Δεν είναι λίγες οι φορές που λόγω περιορισμένου χρόνου ή χρημάτων δεν έχεις την πολυτέλεια να επισκεφθείς κάποιο κέντρο ομορφιάς και το manicure από τα χεράκια σου φαντάζει η μοναδική λύση.

Τι κάνεις, όμως, όταν πρέπει να τα στεγνώσεις, κιόλας, μέσα σε 3 λεπτά;

Παίρνεις ένα μπολ το γεμίζεις με μπόλικα παγάκια και στη συνέχεια τα καλύπτεις με νερό. Αφού έχεις βάλει μια στρώση βάσης, δύο χρώματος και μια γυαλιστικού, βυθίζεις τα δάχτυλά σου μέσα και σε 3 λεπτά το βερνίκι θα έχει το αποτέλεσμα της παγωμένης, εκτυφλωτικής λάκας!

Εάν το νερό είναι πολύ κρύο μπορείς να τα βγάζεις για λίγο να παίρνουν θερμοκρασία δωματίου και μετά να επαναλάβεις τη διαδικασία, ή να αφαιρέσεις κάποια παγάκια. Δεν χρειάζονται υπερβολές, άλλωστε.