Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η δυσκολία να μακρύνουν τα νύχια σου στο επιθυμητό μήκος και στη συνέχεια η διατήρησή τους σε αυτό αποτελεί ένα γενικό πρόβλημα για τις περισσότερες γυναίκες.

Η επαφή με το νερό, τα υφάσματα και άλλες χειρωνακτικές ενασχολήσεις μπορούν να αποδειχθούν μοιραίες και ο κόπος πολλών ημερών να εξανεμιστεί μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και το ανεπιθύμητο αίσθημα που συνοδεύεται από τον ανατριχιαστικό ήχο του σπασίματος να σας εκνευρίσει.

Εκείνη ακριβώς η στιγμή, που συνειδητοποιείς ότι εξαιτίας ενός μόνο νυχιού θα θυσιαστούν και όλα τα υπόλοιπο στον βωμό της ισορροπίας.

Ωστόσο, πέρα από διάφορες θεραπείες που υπάρχουν ως δυναμωτικά προϊόντα στην αγορά, μπορείς να δράσεις αποτελεσματικά και από το σπίτι με μια πολύ απλή συνταγή ομορφιάς.

H σπιτική θεραπεία του ενός υλικού για να μακρύνουν τα νύχια σου πιο γρήγορα

Η βιταμίνη Ε, η οποία υπάρχει και σε μορφή αμπουλών, είναι ικανή να σώσει τα νύχια σου ως σωστός προστάτης και να απομακρύνει κάθε επικίνδυνο εξωτερικό παράγοντα που ενδέχεται να τα απειλήσει. Σπάσε, λοιπόν, μια αμπούλα και εφάρμοσε το λαδάκι που έχει μέσα απευθείας στην επιφάνεια των νυχιών σου. Άπλωσε το, κάνοντας μασάζ με απαλές, κυκλικές κινήσεις και άφησέ το να στεγνώσει.

Μαλακά επωνύχια, γερά νύχια: η βιταμίνη Ε θα τους χαρίσει λάμψη, δύναμη και αντοχή ακόμα κι όταν τα βρίσκουν σκούρα.