Υπάρχει λόγος που οι άνδρες που έχουν αδερφή είναι οι καλύτεροι σύντροφοι

Γιατί εκείνη έχει προετοιμάσει καλά το έδαφος.
Υπάρχει λόγος που οι άνδρες που έχουν αδερφή είναι οι καλύτεροι σύντροφοι

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Την τύχη, λένε, δεν μπορείς να την ελέγξεις. Ως ένα βαθμό, ωστόσο, μπορείς να την επεξεργαστείς, αρκεί να σκάψεις λίγο πιο βαθιά για να βρεις τους κρυμμένους θησαυρούς. Μια τέτοια περίπτωση αποτελούν τα αγόρια που μεγάλωσαν σε οικογένεια με μικρότερη ή μεγαλύτερη αδερφή.

Η προτίμησή σου σε αυτούς δεν θα πρέπει να προκύπτει μόνο από τα πρακτικά ζητήματα, όπως είναι η ανεκτικότητα και η προπόνηση που έχουν κάνει κατά τη διαδικασία συγκατοίκησης με την αδερφή τους, όπως είναι οι δύσκολες μέρες του μήνα, με τις οποίες πολλοί δεν είναι εξοικειωμένοι, ή καλά εκπαιδευμένοι.

Υπάρχουν κι εκείνα τα συναισθήματα που καλλιεργούνται στον εσωτερικό τους κόσμο, στον οποίο δημιουργούν μια τρυφερή εικόνα για τη γυναίκα, επιζητώντας πάντα να προσφέρουν τη φροντίδα που οι άλλοι θα ήθελε να προσφέρουν στην αδερφή του. Χαρακτηρίζονται για τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες με τις γυναίκες, αργότερα γίνονται σύντροφοι που κατανοούν και σέβονται την άλλη πλευρά, μαθαίνουν να συμβιβάζονται, να υποχωρούν πιο εύκολα και εξελίσσουν εντυπωσιακά τα επίπεδα υπομονής τους.

Υπάρχει λόγος που οι άνδρες που έχουν αδερφή είναι οι καλύτεροι σύντροφοι

Σίγουρα, αυτό δεν αποτελεί γενικό κανόνα, καθώς πολλά αγόρια μπορεί να μην είχαν αδερφή αλλά έχουν επηρεαστεί από άλλες φιγούρες της οικογένειας, όπως είναι η μαμά, η θεία, η ξαδέρφη, αλλά και του φιλικού περιβάλλοντος.

Ούτε, επίσης, κάθε αγόρι που έχει αδερφή συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, καθώς όλα πηγάζουν από τη διαφορετικότητα του κάθε χαρακτήρα και τον τρόπο που έχει μεγαλώσει.

Σε γενικές γραμμές, όμως, η διαπίστωση ισχύει για τη μεγαλύτερη μερίδα των αντρών. Για τον λόγο αυτόν, εάν δε θέλεις να λαμβάνεις ένα ξερό ΟΚ ως απάντηση, ή, ακόμα περισσότερο, ανούσιες δικαιολογίες και αποκαρδιωτικές συγγνώμες, τώρα ξέρεις πώς να κινηθείς!