Αφέλειες mode: ON! Αυτό που δεν ξέρεις για το απόλυτο φθινοπωρινό trend

Μην είσαι αφελής, διάλεξε τις αφέλειες!
Αφέλειες mode: ON! Αυτό που δεν ξέρεις για το απόλυτο φθινοπωρινό trend

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Μόλις οι ζεστές καλοκαιρινές ημέρες μας κουνήσουν, με δάκρυα στα μάτια, το μαντήλι και τα πρώτα ζιβάγκο κάνουν την εμφάνισή τους μας πιάνει μια ανάγκη αλλαγής ως προς την εξωτερική μας εμφάνιση.

Τα μαλλιά είναι τα πρώτα που σκεφτόμαστε σε αυτές τις στιγμές αδυναμίας, με τις περισσότερες να καταλήγουν στις αφέλειες.

Το ότι δεν μπορούν να αποδειχθούν… καταστροφικές, αποτελεί σημείο στο οποίο κερδίζουν θριαμβευτικά στη μάχη με τη βαφή, ενώ αποτελούν μια αρκετά safe λύση, αφού ακόμα κι αν δεν μας αρέσουν, σίγουρα θα μακρύνουν γρήγορα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum) στις

Επίσης, η αλογοουρά δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακή, παρά τους ενδοιασμούς που κάποιες γυναίκες έχουν και δεν τη τολμούν λόγω του εκτεθειμένου προσώπου ή των πεταχτών αυτιών.

Τα παραπάνω αποτελούν, ωστόσο, χαρακτηριστικά που σίγουρα γνώριζες για το συγκεκριμένο hair styling.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις

Εκείνο που έρχεται να προστεθεί και να σε πείσει να προχωρήσεις στην ανανέωση της εμφάνισής σου είναι η μεγάλη αδυναμία που οι άντρες τους έχουν. Πώς εξηγείται;

Βλέποντας μια κοπέλα με αφέλειες τους περνά μια γλυκύτητα, η οποία συνδυάζεται με την αισθησlακή αύρα και το κράμα αυτό είναι που αγαπούν πάνω μας, τόσο εμφανισιακά, όσο και πνευματικά.

Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σου, το φθινοπωρινό trend  έρχεται σιγά σιγά να κυριαρχήσει στα πρόσωπα των γυναικών αλλά και στις καρδιές των αντρών.