Τα mom fit jeans θα σε κάνουν να αγαπήσεις το denim style

Το jean στα καλύτερά του.
Τα mom fit jeans θα σε κάνουν να αγαπήσεις το denim style

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η διαχρονικότητα στο χώρο της μόδας αποκτά εικόνα και όνομα!

Τα jean με τις στάμπες από τα αγαπημένα μας κινούμενα σχέδια αποτυπωμένα πάνω τους αποτελούσε το… καλό μας παντελόνι για το πιο τρελό outfit.

Αργότερα, στην εφηβεία, μεγάλες πλέον επιλέγαμε τα σκισίματα και τα ξέφτια ως ένδειξης ότι ακολουθούμε τη διαφορετικότητα που η τελευταία λέξη της μόδας πρόβαλε. Όμως, παρά τους κύκλους που τα fashion trends κάνουν, η αξία των τζιν παντελονιών δεν ξεθώριασε στο χρόνο.

Οι παλιές συνήθειες, όχι μόνο δεν κόβονται αλλά ανθίζουν και μαζί με το καινούργιο φέρνουν αλλαγές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, μα και πιο εύκολη.

Η mom fit κατηγορία, έχει κερδίσει με διαφορά τα skinny που τα τελευταία χρόνια κυριαρχούσαν σε σημαντικές ή καθημερινές στιγμές της ζωής μας. Το όνομά τους εμπεριέχει μέσα τους την πιο αγαπημένη λέξη, αλλά και φιγούρα της ζωής μας, αυτό της μητέρας μας.

Γιατί; Μα επειδή θα μπορούσαμε άνετα να τα έχουμε ξετρυπώσει από την παλιά ντουλάπα της μαμάς μας.

Η νοσταλγία, βλέπεις, για τα ’90s έχει τον δικό της αντίκτυπο στην εξωτερική μας εμφάνιση. Πέρα, όμως, από το ρετρό πλαίσιο, φορώντας τα mom fit θα νιώσεις λες και μόλις έχεις βγει από τη γυάλινη οθόνη, ύστερα από ένα επεισόδιο Φιλαράκια, με τη Ρέιτσελ να αποτελεί σπουδαία ambassador τους!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Green’s Outfits (@rachelgreensoutfits) στις

Τι το διαφορετικό έχουν για να τα προτιμήσεις;

Το γεγονός ότι μπορείς να τα φορέσεις τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι τα καθιστούν μια τίμια αγορά που θα ευχαριστηθείς. Επίσης, η άνεση που προσφέρουν δεν ακυρώνει τα κάλλη.

Η ίσια εφαρμογή τους σου δίνει τον χώρο που χρειάζεσαι χωρίς να σου προσθέτει όγκο, ενώ η στενή όψη στη μέση και τις καμπύλες σε κολακεύουν ακόμα και στις πιο φλατ περιπτώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Silvia Zocchi | Cheap_is_cool® (@cheap_is_cool) στις

Με ποικιλία σε πολλές αποχρώσεις και με ένα τεράστιο φάσμα από διαφορετικά στυλ και παπούτσια που μπορεί να συνδυαστεί σου δίνει και την ελευθερία που χρειάζεται η σχέση σας.

Εσύ ακόμα να ξεπεράσεις το χωρισμό σου από τα skinnies;