Tο κόλπο για να μην ξεχνάς ποτέ το ραντεβού στον γυναικολόγο σου

Έτσι δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ!
Tο κόλπο για να μην ξεχνάς ποτέ το ραντεβού στον γυναικολόγο σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μπορεί να σου ακούγεται τεράστιο κλισέ, αλλά δεν είναι. Το ετήσιο ραντεβού μας στον γυναικολόγο μπορεί να σώσει τη ζωή μας, να απομακρύνει οποιονδήποτε κίνδυνο και να προλάβει κάποια σοβαρά ή λιγότερο σημαντικά νοσήματα.

Οι σύγχρονες γυναίκες οφείλουν να επισκέπτονται κάθε χρόνο τον γιατρό τους και το τεστ ΠΑΠ αποτελεί ένα τεράστιο δώρο της ιατρικής στη γυναίκα. Για αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αμελείς, αφού το έχουμε πει ξανά: η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Κάποιες φορές βέβαια οι ρυθμοί της καθημερινότητας τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς και αυτό μας κάνει, δυστυχώς, να αμελούμε το πολύτιμο ραντεβού μας. Εμείς όμως είμαστε εδώ για σένα και σου παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο δεν θα το ξεχάσεις ποτέ ξανά.

Tο κόλπο για να μην ξεχνάς ποτέ το ραντεβού στον γυναικολόγο σου

Τι μπορείς να κάνεις; Κλείσε το ραντεβού σου την ημέρα των γενεθλίων σου! Καθιέρωσε αυτή την τακτική και έτσι θα είσαι πάντα στην ώρα σου, χωρίς να χάνεις μήνες ή ακόμα και… χρόνια.

Δες το πιο ρομαντικά αν θες. Την ημέρα που όλοι σου κάνουν δώρα, κάνε εσύ το σημαντικότερο στην υγεία σου και τον εαυτό σου.

Τώρα δεν θα έχεις ξανά καμία δικαιολογία.