Πρώτο ραντεβού; Αυτή είναι η ιδανική ώρα και μέρα

Την Κυριακή μπορείς; Ναι! Ναι!
Πρώτο ραντεβού; Αυτή είναι η ιδανική ώρα και μέρα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τι κι αν δεν πιστεύεις σε ξεπερασμένες αντιλήψεις και στερεότυπα, τα νέα που σου έχουμε επιβεβαιώνουν τον μύθο… της Κυριακής.

Κι όμως, υπάρχει ιδανική μέρα για το πρώτο ραντεβού και μάλιστα οριοθετείται χρονικά ανάμεσα στο τέλος και την αρχή της εβδομάδας. Ποια είναι αυτή; Η Κυριακή φυσικά!

Εάν ακόμα αμφιβάλλεις, παρακάτω έχουμε τα επιχειρήματα να σε πείσουμε.

Σίγουρα όταν σκεφτόμαστε ραντεβού οι πιο συνηθισμένες μέρες που έρχονται αμέσως στο μυαλό μας είναι η Παρασκευή και το Σάββατο γιατί θεωρούνται πιο safe επιλογές και εκπροσωπούν επάξια τις δυο night out ημέρες της εβδομάδας και όχι άδικα όταν, όμως, πρόκειται για ποτό με την παρέα ή όταν τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό…

Την Κυριακή, αποφεύγεις όλη τη βαβούρα των δύο προηγούμενων ημερών και μαζί με αυτή τις ανεπιθύμητες συναντήσεις. Επίσης, πέρα από το όλο mood, το τέλος της εβδομάδας μπορεί να έχει κουράσει τόσο πολύ και τους δύο, ώστε να καταλήξετε να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε αντί να ερωτεύεστε.

Η ηρεμία, ωστόσο, που αποπνέει η Κυριακή σου χαρίζει ένα ευρύ φάσμα επιλογών και έχοντας ως σύμμαχο τις πρωινές ώρες θα δείχνεις φρέσκια, ορεξάτη και γεμάτη διάθεση να ανακαλύψεις το άτομο που έχεις απέναντί σου! Άλλωστε, δεν έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση!

Με αυτόν τον τρόπο η εβδομάδα που θα υποδεχτείς είτε θα ξεκινήσει ανθισμένη και ηλιόλουστη στον δικό σου κόσμο, στην περίπτωση που είχες μια υπέροχη Κυριακή, είτε θα έχεις μια καλύτερη δικαιολογία να αποφύγεις τη βαρετή συντροφιά με αέρα new week, new me!