Τρία απλά tips για να μη λαδώνουν τα μαλλιά σου

Σε αφορά!
Τρία απλά tips για να μη λαδώνουν τα μαλλιά σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αν ανήκεις στις γυναίκες που ενώ λούζονται το βράδυ, το πρωί ξυπνούν με λαδωμένα μαλλιά, με αποτέλεσμα το καθημερινό λούσιμο για σένα να είναι ανάγκη επιτακτική, το παρακάτω κείμενο σε αφορά.

Εδώ θα δούμε τρία tips με τα οποία θα «νικήσεις» την λιπαρότητα των μαλλιών και ταυτόχρονα ένα μικρό πρόβλημα που μπορεί να σου διευκολύνει την καθημερινότητα.

1. Μην βάζεις μαλακτική κρέμα στη ρίζα

Μπορεί να είσαι σχολαστική με την καθαριότητα, μπορεί να νιώθεις πως καθαρίζοντας το μαλλί σου από τη ρίζα θα αποφύγεις τα προβλήματα λιπαρότητας, όμως αυτό είναι παγίδα.

Τα συστατικά της μαλακτικής φέρνουν αντίθετο αποτέλεσμα και κάνουν τα μαλλιά να μοιάζουν ταλαιπωρημένα ακόμα και μετά το στέγνωμα. Μόνο άκρες η μαλακτική λοιπόν!

2. Μείωσε τη χρήση ισιωτικής

Σε μακροχρόνια χρήση, τα προϊόντα styling αυξάνουν τη λιπαρότητα, ακόμα και στα μαλλιά που δεν έχουν τη τάση να λαδώνουν. Προσπάθησε να τα αφήνεις φυσικά, όσο περισσότερο μπορείς.

Τρία απλά tips για να μη λαδώνουν τα μαλλιά σου

3. Μην πιάνεις τα μαλλιά σου με τα χέρια σου

Αυτός είναι ο νούμερο ένας λόγος μετά τις ορμονικές διαταραχές. Με τις ορμόνες μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, να αποφεύγουμε όμως να πιάνουμε διαρκώς τα μαλλιά μας φυσικά και μπορούμε.