Πόσταρε αυτήν την ώρα και γίνε η νέα influencer του instagram

Όταν το σωστό timing αποδεικνύει τη δυναμική του.
Πόσταρε αυτήν την ώρα και γίνε η νέα influencer του instagram
19 Σεπτεμβρίου 2020 | 01:53

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας με παρουσία σε πολλές στιγμές της προσωπικής ζωής, σημαντικές ή μη, από το φαγητό που απολαύσαμε σε ένα από τα γεύματά μας μέχρι και τα γενέθλια, μια προαγωγή ή μια πρόταση γάμου!

Επίσης, το μάρκετινγκ και η δύναμη της προώθησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, αποτελούν θέμα επιρροής. Πιο συγκεκριμένα το όπλο αυτό που έχουμε στα χέρια μας μπορεί να μας βοηθήσει πολύ, όντας αποτελεσματικός σύμμαχος, όμως χρειάζεται να ακολουθείς πιστά κάποια βήματα και κυρίως να ασχολείσαι.

Σίγουρα, έχεις πιάσει τον εαυτό σου να τσεκάρει τα likes που προστίθενται στα posts σου και με βάση αυτά να αποφασίσεις εάν στέφθηκαν με επιτυχία ή όχι.

Μάθε, λοιπόν, πως και το instagram θέλει το χρόνο του!

Αρχικά, πρέπει να ασχολείσαι! Όχι να ανεβάζεις μια φορά το μήνα και να μπαίνεις μια φορά την εβδομάδα. Στη συνέχεια πέρα από τα hashtags και τις ετικέτες με τις έξυπνες λεζάντες που σίγουρα βοηθούν, υψίστης σημασίας είναι η ώρα που θα αναρτήσεις μια φωτογραφία.

Τις καθημερινές, λοιπόν, καλό θα ήταν να γίνεις ενεργή στις 21:00-22:00 ενώ το Σάββατο στις 20:00 και τις 00:00. Κυριακή η ιδανική στιγμή χαρακτηρίζεται στις 17:00.

Ακολούθησε τις οδηγίες και δες τις φωτογραφίες σου να πλημμυρίζουν από κόκκινες καρδούλες…

Διαβάστε ακόμα
belikeyou.gr © 2019 - All Rights Reserved
Exit mobile version