Τρία πράγματα που ένας άντρας δεν θα σου συγχωρήσει ποτέ

Οι άντρες ξεχνούν, μα δεν συγχωρούν. Οι γυναίκες συγχωρούν αλλά σίγουρα δεν ξεχνούν.
Τρία πράγματα που ένας άντρας δεν θα σου συγχωρήσει ποτέ

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Οι άντρες μπορεί να μην είναι εκδικητικοί (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι), αλλά όσο νερό κι αν ρίχνουν στο κρασί τους υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που τελικά θα σηκωθούν να φύγουν.

Άλλωστε και η υπομονή έχει τα όρια της, όπως θα έλεγαν κι εκείνοι.

Μη με συγκρίνεις μάτια μου

Κορίτσια, ο εγωισμός τους πληγώνεται βαθειά όταν τους βάζετε στη ζυγαριά με τους πρώην… Γενικότερα, αποφύγετε τη σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο αρσενικό, ακόμα και τον πατέρα σας, πόσο μάλλον με κάποιον αντίζηλο. Οι σκέψεις σίγουρα θα συνεχίσουν να περνούν από το μυαλό σας αλλά εσείς δε θα τις εξωτερικεύετε!

We are family

Απαγορευμένη ζώνη, η οικογένειά του. Μην μιλήσετε άσχημα και κυρίως πισώπλατα για μέλος της οικογένειάς του γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε σε μειονεκτική θέση κουτσομπόλας. Ακόμα κι αν αναγνωρίσει ο ίδιος ότι έχετε δίκιο, το κυνηγητό της μάταιης δικαιολόγησης θα ξεκινήσει και κουβέντα στην κουβέντα ο καημός θα γιγαντωθεί!

Τρία πράγματα που ένας άντρας δεν θα σου συγχωρήσει ποτέ

Φεύγω για το 7, την απιστία

Τι κι αν πολλές γυναίκες δηλώνουν πως τη συγχωρούν (μεγάλο λάθος), εκείνοι είναι ανένδοτοι. Τι κι αν πιστεύετε πως θα είναι ένα ξέσπασμα ειλικρίνειας, δε θα εκτιμηθεί καθόλου! Ξανασκεφτείτε το… Κάτι ραγίζει μέσα τους, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε και η αίσθηση της κτητικότητας εξατμίζεται άμεσα.

Προσέχετε, λοιπόν, για να έχετε, εάν θέλετε όντως να έχετε…