Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Όποτε αναφερόμαστε σε κάποιο χαρακτηριστικό ενός ανδρικό ζωδίου, συνήθως το κάνουμε για να αναδείξουμε την αρνητική του πλευρά.

Είναι λογικό να «τραβάει» την προσοχή περισσότερο αυτό που πρέπει να αποφύγουμε ή εκείνο για το οποίο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες σε περίπτωση μιας επερχόμενης γνωριμίας.
Πόσες φορές έχεις διαβάσει για το πιο άπιστο ή το πιο παράξενο ζώδιο του ζωδιακού; Άπειρες. Αυτό το κείμενο, όμως, δεν είναι ένα τέτοιο.

Εδώ θα μιλήσουμε για το πιο πιστό ζώδιο, αυτό που δεν γυρνάει να κοιτάξει άλλο θηλυκό όσο είναι σε σχέση. Για εκείνο το ανατρεπτικό ζώδιο που δίπλα του θα νιώσεις… πριγκίπισσα.

Σε κάνει να νιώθεις πριγκίπισσα! Αυτό είναι το πιο πιστό ανδρικό ζώδιο

Μιλάμε φυσικά για τον Ταύρο με την παροιμιώδη αφοσίωση, ο οποίος δεν θα σε κάνει να νιώσει ποτέ ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Μπορεί ο Καρκίνος να έχει το όνομα, όμως ο Ταύρος έχει τη χάρη, αφήνοντας τον Καρκίνο τελικά δεύτερο στη λίστα.

Αν νιώθεις πως ο Ταύρος που γνώρισες παραείναι κοινωνικός και αυτό σου βάλει ψύλλους στα αυτιά για την σχέση του με τις άλλες γυναίκες, σταμάτα τις αρνητικές σκέψεις. Είναι δικός σου και σπάνια θα ξενοκοιτάξει, όσο φυσικά του δείχνεις τον σεβασμό σου και την αγάπη σου.

Μπράβο στον Ταύρο θα πούμε και αν έχεις γνωρίσει κάποιον άπιστο, τσέκαρε μη τυχόν φταίει ο ωροσκόπος.