Hair dusting: Η τεχνική που θα σε γλιτώσει από το κλάμα μετά το κομμωτήριο

Κόψε την ψαλίδα, όχι τα μαλλιά σου.
Η επιστήμη απεφάνθη: Αυτήν την ώρα της ημέρας δεν πρέπει να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ας παραδεχτούμε πως κάθε φορά που πάμε για κούρεμα δημιουργείται ο λεγόμενος κόμπος στο στομάχι, σχεδόν παρόμοιος με εκείνον που μας συνοδεύει σε ένα ιατρικό ραντεβού. Η αίσθηση του ψαλιδιού και ο ήχος που ακούμε ακριβώς δίπλα από το αυτί, μας γεμίζει με μια ανασφάλεια για το αποτέλεσμα, αφού, συνήθως, επιβεβαιώνεται το ταμπού των κομμωτών και  δεν είναι ποτέ μόνο δύο δάχτυλα.

Υπάρχει λύση!

Η νέα τεχνική ήρθε για να δώσει τέλος στον δύσκολο αποχωρισμό με τα μαλλιά που με τόσο κόπο καταφέραμε να μακρύνουμε. Το hair dusting φιλτράρει τα μαλλιά και τα καθαρίζει από τη ψαλίδα, δίχως να επηρεάζει το μήκος τους. Πώς γίνεται αυτό; Κρατώντας το ψαλίδι με πλάγια κλίση η ποσότητα του αφαιρουμένου σημείου μικραίνει.

Με τον τρόπο αυτό, η επίσκεψη στα χέρια των ειδικών θα γίνει πιο συχνή και επομένως τα μαλλιά θα μακραίνουν με γοργούς ρυθμούς, αφού όσο πιο δυνατά και υγιή είναι τόσο πιο γρήγορα απολαμβάνουμε τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, παρά τις ευεργετικές ιδιότητες της τεχνικής καλό θα ήταν να μην πειραματιστείτε στο σπίτι μόνοι σας, ενώ, επίσης, έχετε στο νου σας ότι λόγω της λεπτομέρειας που εξετάζει, ο χρόνος τέλεσής της είναι περισσότερος από εκείνον του απλού κουρέματος.