Τα 4 must καρέ του φθινοπώρου για να επιλέξεις το δικό σου

Το καρέ είναι στα high του φέτος το φθινόπωρο.
Τα 4 must καρέ του φθινοπώρου για να επιλέξεις το δικό σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το καλοκαιράκι πέρασε και όλες γυρίσαμε στη βάση μας. Πρέπει να συμβιβαστούμε άμεσα με την ιδέα αυτή. Μπορεί μετά τις διακοπές να νιώθεις πιο όμορφη και ξεκούραστη από ποτέ, όμως υπάρχει κάτι πάνω σου που «φωνάζει» πως χρειάζεται ανανέωση.

Μιλάμε φυσικά για τα μαλλιά μας, τα οποία μπορεί να αφήσαμε μακριά και ελεύθερα, όμως τώρα πρέπει να κουρευτούν για να δυναμώσουν.

Αν βρίσκεσαι κι εσύ σε αυτή την κατάσταση, εδώ θα σου παρουσιάσουμε 4  καρέ haircuts -τα οποία παρεμπιπτόντως- αποτελούν τάση για αυτό το φθινόπωρο.

Είσαι έτοιμη να διαλέξεις το δικό σου;

Μακρύ καρέ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLONDE / BALAYAGE SPECIALIST (@frisor.jenny) στις

To αγαπημένο μακρύ καρέ φέτος είναι τάση και απευθύνεται σε εκείνες που δεν θέλουν να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους, τολμώντας μια πιο ακραία αλλαγή.

Το συγκεκριμένο κούρεμα θα σε βολέψει πολύ, μιας και πάντα θα μπορείς να επιλέξεις το style που θες να έχεις. Ίσιωμα, σπαστό ή ακόμα και μπούκλες σε ένα κούρεμα που θα σε κάνει να ξεχωρίζει.

Μήπως να το σκεφτείς;

Καρέ με αφέλειες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ola S (@pudernica) στις

Ό,τι και να πούμε, όσο «δύσκολο» και αν φαντάζει το καθημερινό styling που απαιτείται, πιο ιδιαίτερο κούρεμα δύσκολα μπορούμε να σκεφτούμε.

Μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους τους τύπους προσώπου, μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και ακραίο, όμως σε όποιο μήκος και αν έχεις το καρέ σου, το να κόψεις αυστηρές αφέλειες, θα σε κάνει πάντα fashion icon.

Ασύμμετρο καρέ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lived in Hair®️ (@livedinhair) στις

To πιο διάσημο καρέ των τελευταίων χρόνων είναι και πάλι στη μόδα, πλήρως ανανεωμένο και φυσικά βολικό. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και αποπνέει θηλυκότητα και νεανικότητα. Μην το σκέφτεσαι πολύ, το αποτέλεσμα θα σε ξετρελάνει.

Κοντό καρέ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Page Short Hair Ideas (@short_hair_ideas) στις

Για εκείνες τις λίγες που μισούν το πιστολάκι και για να πουν πως κουρεύτηκαν, θα πρέπει να νιώσουν την ξυριστική μηχανή στον αυχένα τους. Για εκείνες τις τολμηρές, λοιπόν, και για εκείνες που θέλουν να πειραματιστούν για πρώτη φορά και να δουν τα μαλλιά τους κοντά, το κοντό καρέ είναι must επιλογή.

Νιώθεις έτοιμη για το καρέ σου;