4 + 1 σημεία που δε θα φανταζόσουν ποτέ ότι οι άνδρες παρατηρούν σε μια γυναίκα

Τελικά αποδεικνύονται λάτρεις της λεπτομέρειας...
4 + 1 σημεία που δε θα φανταζόσουν ποτέ ότι οι άνδρες παρατηρούν σε μια γυναίκα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Λένε πως οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν αλλάζουν. Έτσι και οι άντρες, καθώς ωριμάζουν διαμορφώνουν τις προτιμήσεις τους και μόλις έρχεται η στιγμή για την πρώτη επαφή με το ωραίο φύλο είναι καλά προετοιμασμένοι να την περάσουν από το δικό τους μικροσκόπιο.

Τι κι αν η γενικότερη πεποίθηση θέλει τις γυναίκες να είναι υπερβολικές, παρατηρώντας τη λεπτομέρεια την ίδια στιγμή που  η «αθωότητα» των αντρών πολλές φορές κάνει χιούμορ πάνω σε αυτό;

Έρευνες έχουν αποδείξει πως σήμερα οι άντρες είναι εκείνοι που θα εκτιμήσουν κάποια σημεία στις γυναίκες, στα οποία δεν θα πήγαινε ποτέ ο νους σου. Άλλωστε καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα…

1. Φωνή

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε οι άντρες δεν αντέχουν τις τσιριχτές φωνές. Σίγουρα δεν είναι δυνατόν να έχουν όλες αισθησlακή φωνή αλλά εκείνες που τους δελεάζουν  πιάνουν καλύτερες χαμηλές νότες με περισσότερο βραχνιασμένη χροιά.

2. Μαλλιά

Ουκ ολίγες είναι οι φορές που έχουν «τρομοκρατηθεί» με κάποιο κούρεμα, όσο cool κι αν το έπαιξαν πριν πας στο κομμωτήριο. Ο λόγος γιατί θαυμάζουν τα μακριά, πλούσια μαλλιά σε φυσικούς τόνους και χωρίς υπερβολές σε χτενίσματα και χρώματα.

4 + 1 σημεία που δε θα φανταζόσουν ποτέ ότι οι άνδρες παρατηρούν σε μια γυναίκα

Τα καθαρά, καλοχτενισμένα μαλλιά με την φρέσκια μυρωδιά αποτελούν χαρακτηριστικό που δεν το διαθέτουν και όπως συμβαίνει συνήθως, ό,τι δεν έχεις το αποζητάς!

3. Μακιγιάζ

Ναι, ναι… Κι όμως! Κορίτσια αποφύγετε τις υπερβολές και τα λάθη στο μακιγιάζ γιατί εκείνοι make-up artists μπορεί να μην είναι, γνώμη, ωστόσο, πάνω στο αντικείμενο διαθέτουν.

Τα στραβά eye liner, τα περιγράμματα που έχουν ξεφύγει κατά πολύ από τα χείλη, το έντονο γκλίτερ που αφήνει το στίγμα του όπου σταθείς κι όπου ακουμπήσεις, αλλά και τα πορτοκαλί foundations αποτελούν αστείες συζητήσεις σε αντρικά τραπέζια.

Ναι, όπως συζητάμε εμείς με τα κορίτσια… Ακριβώς αυτό!

Σε αυτήν την περίπτωση, το λιγότερο είναι, τελικά, περισσότερο!

4. Περπατώ, περπατώ μεσ ‘το δάσος

Περπάτημα; Βέβαια! Στο check list προσθέστε άλλο ένα χαρακτηριστικό, στο οποίο σίγουρα δεν έχεις καταλάβει ποτέ ότι έχει κριθεί. Η θηλυκή πλευρά μια γυναίκας διαφαίνεται, κατά τα λεγόμενά τους, και από τον τρόπο του βήματός τους.

4 + 1 σημεία που δε θα φανταζόσουν ποτέ ότι οι άνδρες παρατηρούν σε μια γυναίκα

Η χάρη και το ευθυτενές σώμα περνούν στην επόμενη φάση, ακυρώνοντας την καμπούρα και το βαρύ περπάτημα ή το υπερβολικά στημένο και «ξεβιδωμένο» λίκνισμα που σίγουρα τους ψυχαγωγεί με το άφθονο γέλιο που προσφέρει.

5. Λαιμός και ώμοι

Ως σημεία έντονου αισθησιασμού έχουν χαρακτηριστεί οι ώμοι και ο λαιμός της γυναίκας. Διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στο σχήμα της φιγούρας και η εικόνα τους, είναι εκείνη που τους ιντριγκάρει ερωτικά, όντας η πιο αθώα γυμνή καμπύλη.

Έχεις πέσει από τα σύννεφα;