Warrior yoga: Η νέα τάση που θα αγαπήσεις αυτόν τον χειμώνα

Σε τι διαφέρει από τις υπόλοιπες.
Warrior yoga: Η νέα τάση που θα αγαπήσεις αυτόν τον χειμώνα

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Βασικό πλεονέκτημα της yoga είναι η συμμετοχή του πνεύματος κατά τη διαδικασία της άσκησης με απώτερο σκοπό την απομάκρυνση του στρες σε παράλληλη συνεργασία με ποικίλα σωματικά πλεονεκτήματα, όπως ευλυγισία, ισορροπία, δύναμη και αντοχή.

Αυτή τη φορά, όμως, η νέα εποχή της ιδιαίτερης αυτής γυμναστικής σε καθιστά… πολεμίστρια που δεν φοβάται να ξεπεράσει τις δυνατότητές της και να παλέψει εκτός της οικείας ζώνης του.

Σε αντίθεση με τις άλλες μορφές yoga, η warrior yoga σε προκαλεί μέσα από δοκιμασίες να γίνεσαι καλύτερη μέρα με τη μέρα και όχι απλά να προσπαθείς όσο αντέχεις. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζεις τον φόβο του καινούργιου και αναπτύσσεις την πεποίθηση ότι μπορείς. Και εντέλει όντως… μπορείς!

Το σημαντικό είναι να μην τα παρατήσεις μόνο και μόνο επειδή δεν τα κατάφερες την πρώτη φορά ή επειδή το μυαλό σου λέει ότι δεν θα νικήσεις.

Σαν σωστός πολεμιστής, κυνηγάς έναν στόχο και με επιμονή συγκεντρώνεσαι στην πραγματοποίησή του, άλλωστε that’s life… με πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση είσαι ικανός να κατακτήσεις τον κόσμο.

Το 27λεπτο πρόγραμμα της Adriane με τις περισσότερες από μισό εκατομμύριο προβολές θα σε ρίξει για τα καλά στη μάχη. Ώρα για προπόνηση λοιπόν!