Κάτω του μετρίου: Αυτό είναι το ανδρικό ζώδιο με τις χειρότερες επιδόσεις σύμφωνα με τις γυναίκες

Κάτω του μετρίου…
Κάτω του μετρίου: Αυτό είναι το ανδρικό ζώδιο με τις χειρότερες επιδόσεις σύμφωνα με τις γυναίκες

Της Άλις Ζαχαριάδη

Ναι, στις σχέσεις τα πάντα είναι θέμα χημείας. Τι γίνεται, όμως, όταν ακόμα και η αστρολογία… δεν είναι με το μέρος σου;

Αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση ενός πολύ συγκεκριμένου ανδρικού ζωδίου το οποίο δεν έχει σε καμία περίπτωση τη φήμη του εξαίρετου εραστή.

Μιλάμε για εκείνον που όσο δύσκολο είναι να προσεγγίσει μια γυναίκα άλλο τόσο δύσκολο είναι και να την εντυπωσιάσει στις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους κι αυτό διότι τα «κωλύματα» είναι πολλά. Πάρα πολλά.

Ο λόγος για τον υποχόνδριο Παρθένο ο οποίος ό,τι παραξενιά έχει επάνω του τη βγάζει (και) την ώρα που ένα άλλο ζώδιο τα δίνει όλα!

Μικροβιοφοβικός και λάτρης της λεπτομέρειας, εύκολα θα μπορούσε να φέρει το ταίρι του σε δύσκολη θέση με μια μόνο ατάκα που για εκείνον μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που νιώθει εκείνη την ώρα, για την παρτενέρ του όμως μοιάζει κίνηση απόλυτης γαϊδουριάς.

Αγαπημένη του φράση πριν το μοιραίο; «Δεν πας να κάνεις ένα μπανάκι;». Και θα την ξεστομίσει ακόμα κι αν εσύ πέρασες ολόκληρη τη μέρα σου σε σπα και η κρέμα σώματός σου μυρίζει μέχρι την απέναντι πολυκατοικία ή αν έχεις φορέσει το πιο θηλυκό σου άρωμα.

Στην πράξη σπανίως αρνείται να παρεκκλίνει, προτιμώντας σταθερά τα κλασσικά και αγαπημένα ( ; ). Καλά κατάλαβες. Τα δικά του αγαπημένα.

Αποφεύγει τους πειραματισμούς αλλά και τις περιπτύξεις σε δημόσιους χώρους γι’ αυτό αν είσαι περιπετειώδης τύπος, σίγουρα ένα Παρθένος δεν θα σε συναρπάσει από καμία άποψη.

Και ξέρεις πότε ζορίζει το πράγμα έτσι; Αν μιλάμε για γνήσιο Περθένο, σε ζώδιο και ωροσκόπο. Το πράγμα σώζεται μόνο με ωροσκόπο Κριό, Τοξότη ή Σκορπιό.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, καλό σου κουράγιο φίλη μου.