Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το κεφάλαιο «διακοπές» είναι πολύ σημαντικό, καθώς αυτή η υπέροχη περίοδος μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί από όνειρο σε εφιάλτη. Τι μπορεί να καθορίσει τις διακοπές σου, ακόμα περισσότερο και από το μέρος; Φυσικά η παρέα που θα έχεις μαζί σου εκεί.

Γιατί μπορεί να κάνεις υπέροχη παρέα με την φίλη σου στην πόλη. Να τα βρίσκεται πολύ, να έχετε τα ίδια γούστα και τα ίδια ενδιαφέροντα, όμως εκεί που θα είσαι 24/7 μαζί της, να… απηυδήσεις.

Χωρίς να θέλουμε να σε αγχώσουμε, εδώ θα σου παρουσιάσουμε την χειρότερη επιλογή ζωδίου που μπορείς να κάνεις. Κι αυτό για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες πανωλεθρίας.

Σε ποιο ζώδιο αναφερόμαστε;

three woman sitting near patio umbrella

Μάλλον δεν είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς και ναι!

Αναφερόμαστε φυσικά στον ιδιότροπο και μίζερο Παρθένο, που στις διακοπές «βγάζει προς τα έξω» όλη την γκάμα γκρίνιας και παραξενιάς που τον χαρακτηρίζει.

Πού θα φάμε; Πού θα πάμε; Τι ώρα να ξυπνήσουμε; Είναι καθαρά εκεί;

Δεν είναι υπερβολή, ο control freak Παρθένος, θέλει ακριβές πρόγραμμα για τα πάντα. Να ανακαλύψει κάθε γωνιά του νησιού και να φάει στην ώρα του. Μπορεί φυσικά να κάνει κάποιες εξαιρέσεις για το καλό της παρέας, όμως τότε θα πρέπει να «αναμετρηθείς» και με τα μούτρα του, που θα είναι ως το πάτωμα.

Ok, δεν θα σου πούμε να ακυρώσεις τις διακοπές σου, όμως μια καλή κουβέντα πριν μπεις στο καράβι, ώστε να θέσεις όρια θα είναι η πιο έξυπνη κίνηση που μπορείς να κάνεις.

Μιας και όταν κανόνιζες διακοπές δεν φέρθηκες και πολύ έξυπνα.