Casa de Papel τέλος…

Με μια φωτογραφία-γροθιά στο στομάχι.
Casa de Papel τέλος...

Η «Τέλεια Ληστεία» φτάνει στο τέλος της.

Το Netflix ανακοινώνει τον 5ο και τελευταίο κύκλο του La Casa de Papel, μιας σειράς από τον δημιουργό Άλεξ Πίνα σε παραγωγή Vancouver Media για το Netflix.

Το Μέρος 5 θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα στις 3 Αυγούστου σε Ισπανία, Δανία και Πορτογαλία.

Ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς Άλεξ Πίνα δήλωσε: «Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Όπως προδίδει η πρώτη φωτογραφία του πρόμο, η οποία απεικονίζει τη μάσκα των ληστών που αγαπήσαμε… σπασμένη, το φινάλε θα είναι συναρπαστικό και πιθανότατα στενάχωρο, με τα πρώτα spoilers να μην είναι με το μέρος μας.

Όπως φαίνεται, ο Professor θα μείνει ολομόναχος, χωρίς να έχει διαρρεύσει ποιος ζει και ποιος πεθαίνει στα νέα επεισόδια.

Αναμένουμε…

Casa de Papel τέλος...