Απογείωσε το στυλ σου στις διακοπές με oversized πουκάμισα

Ένα ρούχο, άπειροι τρόποι να φορεθεί.
Απογείωσε το στυλ σου στις διακοπές με oversized πουκάμισα

Συνήθως λίγο πριν τις διακοπές όλες μας προβληματιζόμαστε για το ποια ρούχα θα πάρουμε μαζί μας. Φυσικά, αυτά που θα έχουν για πάντα μια θέση στη βαλίτσα μας είναι εκείνα τα πιο ανάλαφρα κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα και μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση του προβληματισμού.

Εκτός όμως από όλα αυτά τα κλασικά items που θα πάρεις όπως και να έχει μαζί σου, υπάρχει ένα κομμάτι στην ντουλάπα σου που επιβάλλεται να προσθέσεις στη βαλίτσα σου, γιατί μπορεί να φορεθεί με πολλούς stylish τρόπους και να αποδειχθεί σωτήριο τα βράδια που τα μελτέμια χτυπούν το νησί.

Μιλάμε για το μοναδικό και σωτήριο oversized πουκάμισο. Ένα κομμάτι με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους εφαρμογής, ώστε να είσαι πάντα καλοντυμένη και ενημερωμένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη they use to call me immi (@miavie__) στις

To αγαπημένο σου πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με μια ζώνη, ως βραδινό φόρεμα και συνδυάζοντας το με ψηλά τακούνια ή πλατφόρμες, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S T A R L O W ® (@shopstarlow) στις

Η πιο safe εφαρμογή του όμως είναι σαν καφτάνι για τις ημέρες που θες να είσαι από το πρωί ως το βράδυ με το μαγιό.

Σκέφτεσαι κάτι πιο ιδιαίτερο;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kesi (@kesirose) στις

Αν το ξεχάσεις, μη στεναχωρηθείς, μπορείς ανά πάσα στιγμή να φορέσεις το πουκάμισο του φίλου σου. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν θα σου φέρει καμία αντίρρηση.