Έλεγχος πρώτου εξαμήνου: Οι 3 καλύτερες ταινίες του 2020 ως τώρα

Βάλ' τες στο πρόγραμμά σου.
Έλεγχος πρώτου εξαμήνου: Οι 3 καλύτερες ταινίες του 2020 ως τώρα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Βρισκόμαστε περίπου στα μισά του άκρως περίεργου 2020 και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως όλα φέτος έγιναν ανάποδα. Σε ένα τόσο περίεργο έτος, ωστόσο, η τέχνη δεν κάνει διαλείμματα και συνεχίζει με όποιον τρόπο μπορεί να μας φτιάχνει την καθημερινότητα.

Οι ταινίες που έχουν προβληθεί ως τώρα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεδομένα από εδώ και πέρα θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα.

Πάμε να δούμε τις τρεις καλύτερες ταινίες του 2020 ώστε να τις ψάξεις στα λατρεμένα θερινά σινεμά.

The Hunt

 

Δώδεκα άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι ξυπνούν σε ένα ξέφωτο, χωρίς να θυμούνται πως έφτασαν εκεί και αγνοώντας φυσικά τον λόγο για τον οποίο επιλέχθηκαν. Προορισμός τους; Το κυνήγι.

Σε αυτό το φιλμ με τις τρομερές ανατροπές και την γρήγορη πλοκή θα βυθιστείς με έναν τρόπο μυστήριο σε μια από τις πιο κραυγαλέες θεωρίες συνωμοσίας. Η Χίλαρι Σουάνγκ σε έναν ρόλο ζωής που θα σε συνεπάρει αναβαθμίζει το ήδη πανέξυπνο σενάριο.

The way back

 

Την περιμέναμε και είναι γεγονός!

Ο εξαιρετικός Μπεν Άφλεκ ενσαρκώνει τον Τζακ, έναν πρώην κολεγιακό μπασκετμπολίστα, ο οποίος πλέον είναι αλκοολικός. Η ζωή όμως του δίνει μια ακόμη ευκαιρία όταν καλείται να προπονήσει την πρώην ομάδα του.

Θα καταφέρει να σώσει την ομάδα του και μαζί να νικήσει τους προσωπικούς του δαίμονες;

The woman in the window

 

Μια αγοραφοβική ψυχαναλύτρια γίνεται φίλη με την γειτόνισσα του απέναντι σπιτιού, όταν όμως η δεύτερη εξαφανίζεται η ζωή της γίνεται άνω κάτω.

Στο ψυχολογικό θρίλερ που είναι μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Α. Τζ. Φιν παρακολουθούμε πως λειτουργεί στον ήδη διαταραγμένο ψυχισμό μιας γυναίκας η αίσθηση της απώλειας. Θα σου θυμίσει το επικό «Gone Girl», οπότε αξίζει απόλυτα να το δεις.