Οι 6 καλύτερες σειρές της δεκαετίας για να ξεχάσεις GoT και Breaking Bad

Κάπως έτσι θα περάσουν τα βράδια στο μπαλκόνι...
Οι 6 καλύτερες σειρές της δεκαετίας για να ξεχάσεις GoT και Breaking Bad
FARGO — Pictured: (L-R) Ted Danson as Hank Larsson, Patrick Wilson as Lou Solverson. CR: Chris Large/FX

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Βαρέθηκες τις κλασικές και πολυδιαφημισμένες σειρές, αλλά ψάχνεις τρόπο να γεμίσεις τα καλοκαιρινά σου βράδια;

Εδώ θα σου παρουσιάσουμε τις 6 καλύτερες σειρές της δεκαετίας για να μπεις σε φόρμα και να φτιάξεις την λίστα σου.

Όχι, η λίστα δεν θα περιλαμβάνει το Breaking Bad, το GoT και το La Casa de Papel. Εδώ θα πάμε λίγο πιο εναλλακτικά, οπότε πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωσε.

Καλή διασκέδαση.

Sharp Objects

 

Οι λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων γνωρίζουν χρόνια τώρα τα «Αιχμηρά Αντικείμενα» που τους πήρε τα μυαλά. Χρόνια αργότερα- ευτυχώς- το αστυνομικό μυθιστόρημα της Gillian Flynn μεταφέρθηκε στην μικρή οθόνη με τρόπο εξαιρετικό.

Για πολλούς η σειρά ξεπέρασε και το βιβλίο, όπως και να έχει όμως, οφείλεις να το δεις.

Succession

 

Το Succession είναι ένα εξαιρετικό οικογενειακό δράμα που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στις πλούσιες και κραταιές οικογένειες. Το εξαιρετικό σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες θα σε κρατήσουν μαζί της, χωρίς να μπορείς να ξεκολλήσεις.

Fleabag

 

Μια δραματική κωμωδία που πραγματεύεται το «αγκάθι»  της μοναξιάς με έναν άκρως χιουμοριστικό και ταυτόχρονα δραματικό τρόπο, θα γίνει το κόλλημά σου. Η ιδιαίτερη και αγαπημένη σειρά που θα ακουμπήσει την ψυχή σου με διαφορετικά συναισθήματα, μη την χάσεις.

Fargo

 

Αν δεν έχεις δει ακόμα το επικό Fargo σε ζηλεύουμε. Μαύρο χιούμορ, πανέξυπνη πλοκή και ερμηνείες που «τσακίζουν κόκαλα» σε μια σειρά που σίγουρα θα μπει στο top 5 των καλύτερων που έχεις δει στην ζωή σου.

The Terror

 

O «τρόμος» θα έρθει μπροστά στα μάτια σου μέσω ενός μαύρου αριστουργήματος βασισμένου σε πραγματική ιστορία. Μεταφερόμαστε στην Αρκτική του 1850 όπου 150 άνδρες χάνουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού καταδικασμένου πριν καν ξεκινήσει.

Once upon a time

 

Έχεις σκεφτεί τι θα συνέβαινε αν όλοι οι ήρωες των παιδικών σου χρόνων ζωντάνευαν στην σύγχρονη εποχή; Ο σκηνοθέτης αυτού του έπους το σκέφτηκε και μας χάρισε μια από τις πιο αλλόκοτες, παράξενες αλλά και συγκλονιστικές σειρές των τελευταίων χρόνων. Μια σειρά ευχάριστη που τσουλάει εύκολα αλλά ώρες ώρες σε κάνει και να χάνεις τον ύπνο σου.

Ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές νύχτες σου…