Σκάνε από τη ζήλια τους οι εχθροί τους: Τα δύο πιο τυχερά ζώδια του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι του 2020 θα τα αποζημιώσει για όσα πέρασαν τους προηγούμενους μήνες.
Σκάνε από τη ζήλια τους οι εχθροί τους: Τα δύο πιο τυχερά ζώδια του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι του 2021 είναι εδώ και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη μπει στο κλίμα με ή χωρίς διακοπές.

Όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα φέτος και όσο… ξύλο κι αν έχουμε φάει απ’ τους πλανήτες που από την αρχή της χρονιάς μοιάζουν να μην μας λυπούνται καθόλου, οι καλοκαιρινοί μήνες θα είναι για δύο πολύ συγκεκριμένα ζώδια ιδιαιτέρως τυχεροί.

Όσο κι αν δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε!

Ποια είναι αυτά;

Σκάνε από τη ζήλια τους οι εχθροί τους: Τα δύο πιο τυχερά ζώδια του καλοκαιριού

Ιχθείς

Τα αγαπημένα μας ψαράκια ήρθε η ώρα να πάρουν το αίμα τους πίσω. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουν ζοριστεί πολύ σε συναισθηματικό κυρίως επίπεδο, φαίνεται όμως πως ήρθε η στιγμή να ερωτευτούν και να περάσουν στιγμές μοναδικές μέσα στο καλοκαίρι.

Μην ξεχνάμε πως η ενεργοποίηση του 5ου Οίκου μοιάζει «δώρο» για τους Ιχθείς, οι οποίοι ήρθε η ώρα να γνωρίσουν τον έρωτα (επιτέλους!) και να δουν την αυτοπεποίθησή τους να πιάνει κορυφή καθώς τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δεν θα προλαβαίνουν να μετρούν θαυμαστές.

Καρκίνος

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τους Καρκίνους, καθώς από τη στιγμή που η Αφροδίτη έπαψε να είναι ανάδρομη τα πράγματα πάνε ήδη καλύτερα. Απογοητεύσεις του παρελθόντος ήρθε η ώρα να ξεχαστούν, μιας και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σχέσεις δεν θα λείψουν.

Σημαντικό είναι οι εκπρόσωποι του ζωδίου να μην παρασυρθούν σε έρωτες που θα αποδειχτούν περιστασιακή και να δώσουν σημασία σε μία γνωριμία που θα διαφέρει πολύ από της άλλες.

Ο λόγος; Ήρθε για να μείνει…