Nobody Knows I’m Here: Ο Hurley του Lost επιστρέφει αυτή τη φορά στο λάθος νησί

Μια παραγωγή που δεν γίνεται να μη σε βάλει σε σκέψεις.
Nobody Knows I’m Here: Ο Hurley του Lost επιστρέφει αυτή τη φορά στο λάθος νησί

Η ιστορία είναι γνωστή και συχνά επαναλαμβανόμενη: Τι γίνεται όταν παιδί – θαύμα καλείται να διαχειριστεί τη ζωή του όταν ξαφνικά… τα φώτα σβήνουν;

Η νέα ταινία του Netflix  «Nobody Knows I’m Here» έρχεται να μας ξανασυστήσει τον Χάρλεϊ του «Lost» -κατά κόσμον Τζορτζ Γκαρσία- στην πιο δυνατή στιγμή της καριέρας του.

Αυτή τη φορά υποδύεται τον Μέμο, ένα πρώην child star  που μεσουρανούσε κατά τη δεκαετία των ’90s  μέσα από την εικόνα κάποιου άλλου. Τι εννοούμε; Αν και οι φωνητικές του ικανότητες ήταν αξιοσημέιωτες, ο κόσμος δεν γνώρισε ποτέ το πραγματικό του πρόσωπο καθώς ως εικόνα είχε αντικατασταθεί από ένα άλλο παιδί που ήταν πιο κοντά στα «αποδεκτά πρότυπα» και το οποίο τον παρίστανε σε βίντεο κλιπς και εκπομπές. Ο Μέμο έβαζε τη φωνή, ο άλλος την εικόνα.

Σήμερα τα φώτα έχουν σβήσει. Ο ίδιος, τόσα χρόνια μετά, εξακολουθεί να παλεύει με τους δαίμονές του ζώντας σε κάποιο απομονωμένο νησί. Όλα αλλάζουν όταν στη ζωή του μπαίνει η Μάρτα.

Μιλάμε για μια δραματική ταινία που αποτελεί ενός είδους «μελέτη» σχετικά με την αποξένωση και τα καταπιεσμένα συναισθήματα.

Οι κριτικές μέχρι στιγμής είναι άψογες, γι’ αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις το «ναι» στο  Netflix και απόψε το βράδυ…