Κρατήστε την ημερομηνία: Η πιο δυνατή σειρά του καλοκαιριού έρχεται τον Αύγουστο

Μεγάλες προσδοκίες...
Κρατήστε την ημερομηνία: Η πιο δυνατή σειρά του καλοκαιριού έρχεται τον Αύγουστο

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τον Αύγουστο έρχεται από την HBO στην Ελλάδα μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές της τελευταίας δεκαετίας, η οποία φαίνεται πως θα μας απασχολήσει πολύ.

Το «Lovecraft Country» είναι μια σειρά τρόμου βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Ματ Ραφ που κυκλοφόρησε το 2016 και προκάλεσε πανικό στους λάτρεις του είδους, κάνοντας τους να ανυπομονούν για την οπτικοποιήση της.

‘Ενας βετεράνος του πολέμου της Κορέας ξεκινάει με μια καλλιτέχνη ακτιβίστρια φίλη του για ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο προς την αναζήτηση του αγνοούμενου πατέρα του. Στη διαδρομή συναντούν φίλους, γνωστούς, συγγενείς και παλιούς φίλους, όπου ο καθένας τους οδηγεί σε μια περιπέτεια.

Ενδιάμεσα, όμως, στο «παιχνίδι» μπαίνουν και τέρατα που προέρχονται από… άλλο κόσμο. Πόσο πιο ενδιαφέρον μπορεί να γίνει;

Το καστ επίσης απαρτίζεται από διάσημα και αγαπημένα ονόματα. Ο Μάικλ Κ. Γουίλιαμς του «Wire», η Ανζαννί Έλλις από το «When they see us» και ο Τόνι Γκόλντουιν από το «Scandal» είναι λίγοι από τους πρωταγωνιστές που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση με τις άκρως διαφορετικές ερμηνείες από αυτές που τους καθιέρωσαν.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ για το εξαιρετικό «Get Out» Τζόρνταν Πιλ «βάζει» και εδώ το μαγικό χέρι του δημιουργώντας μας τεράστιες προσδοκίες.

Τέρατα, φυλετικός ρατσισμός, ανατροπές, τρόμος και βία σε μια σειρά που όπως όλα δείχνουν είναι εκείνη για την οποία θα μιλάμε το επόμενο διάστημα. Το καστ, η πλοκή και η παραγωγή μας ανεβάζουν το πήχη προσδοκιών και κάτι μας λέει πως δεν θα απογοητευτούμε.

Αυτό καταλαβαίνουμε από το τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει: