4 ελληνικά νησιά μαγευτικής ομορφιάς που θα αποφύγεις τον συνωστισμό

Και άλλοι 4 προορισμοί εντός Ελλάδας...
4 ελληνικά νησιά μαγευτικής ομορφιάς που θα αποφύγεις τον συνωστισμό

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Όσο ολόκληρος ο πλανήτης διανύει το πιο δύσκολο καλοκαίρι του λόγω της πανδημίας, η χώρα μας παραμένει υψηλά στη λίστα των πιο δημοφιλών προορισμών και κυρίως των πιο ασφαλών.

Σύμφωνα με το Insider και την Σόφι Κλερ Χόγερ, η Ελλάδα αντιμετώπισε με άριστα αντανακλαστικά τον κορωνοϊό και έτσι οι τουρίστες θα πρέπει να την προτιμήσουν.

Μάλιστα πρότεινε 8 μέρη της Ελλάδας που δεν υπάρχει συνωστισμός.

Πάμε να τα δούμε;

Αγκίστρι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WE LOVE GREECE (@welovegr) στις

Το μικρό νησί του Αργοσαρωνικού βρέθηκε πρώτο στη λίστα του διεθνούς Μέσου, ως μια εναλλακτική πρόταση απέναντι στις δημοφιλείς Κυκλάδες.

Μάλιστα, το Αγκίστρι χαρακτηρίζεται ως ονειρεμένο και ειδυλλιακό, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα άκρως τουριστικά νησιά του Αιγαίου.

Φολέγανδρος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀✺ World Union GREECE ✺ (@wu_greece) στις

Η αρθρογράφος δηλώνει ερωτευμένη με το νησί της «χαλαρότητας» και της ανεπιτήδευτης ομορφιάς και μάλιστα συστήνει στους αναγνώστες να δοκιμάσουν τα παραδοσιακά «ματσάτα», χειροποίητα ζυμαρικά-σήμα κατατεθέν του νησιού.

Μπορεί η Φολέγανδρος να μην είναι διάσημη στους ξένους τουρίστες, όμως κάτι μας λέει πως αυτό σύντομα θα αλλάξει.

Καβάλα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Kallipolitis (@lookingscreens) στις

Η παραθαλάσσια πόλη της βόρειας Ελλάδας με τις αμμουδερές παραλίες και τα πολύχρωμα σπίτια, προτείνεται ανεπιφύλακτα από την αρθογράφο που δήλωσε γοητευμένη από την ομορφιά του τόπου.

Σύμη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Piia Susanna (@piiasusannatraveler) στις

Το μικρό κόσμημα των Δωδεκανήσων, το οποίο βρίσκεται μια ώρα με το πλοίο μακριά από την Ρόδο, αποθεώνεται από το Insider.

Η αρθρογράφος συμβουλεύει τους τουρίστες να επισκεφτούν τις ερημικές παραλίες της Σύμης με τις οποίες φτάνεις μόνο με το καϊκάκι αλλά και τη Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη.

Κύθηρα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kythera… Get The Feeling! (@kythera.gr) στις

Τα γραφικά Κύθηρα με το μεγάλο πευκοδάσος, τους καταρράκτες, τις σπηλιές και τα επικά πανηγύρια που θα συναντήσεις σε κάθε χωριό βρίσκονται στη λίστα του Insider. Η αλήθεια είναι πως το νησί δεν αποτελεί το πιο δημοφιλή προορισμό, παρόλα αυτά δεν στερείται σε καμία περίπτωση ομορφιάς από τα υπόλοιπα.

Πάργα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴘᴇʀғᴇᴄᴛ ɢʀᴇᴇᴄᴇ ?? (@perfect_greece) στις

Η δημοφιλής παραθαλάσσια περιοχή της Θεσπρωτίας με τα γραφικά σοκάκια, τη θέα στο Ιόνιο και την πιστή βλάστηση, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Στο άρθρο αναφέρονται και τα πανέμορφα Σύβοτα που βρίσκονται μόλις 30 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο.

Πήλιο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη V.G (@v1cky._g) στις

Η Ελλάδα δεν φημίζεται μόνο για τις πανέμορφες παραλίες, αλλά και για το συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Το Πήλιο και πιο συγκεκριμένα η Τσαγκαράδα, η Μακρινίτσα και η Πορταριά εξυμνούνται στο κείμενο ως τα μέρη που θα σου κλέψουν την καρδιά.

Πάτμος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patmos island photography (@patmosisland) στις

Το «νησί της Αποκάλυψης» με τις ήσυχες παραλίες, την ανεπιτήδευτη χώρα και την κοσμοπολίτικη φινέτσα συστήνεται από το Insider ανεπιφύλακτα ως ένα ασφαλές ησυχαστήριο εκείνων που θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους ήρεμα και γαλήνια.