Γρήγορη πλοκή, μεγάλες ανατροπές: Η νέα σειρά που θα γίνει τo καλύτερο δώρο για τα βράδια σου

Έχει όσα ζητάς...
Γρήγορη πλοκή, μεγάλες ανατροπές: Η νέα σειρά που θα γίνει τo καλύτερο δώρο για τα βράδια σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αν στην καραντίνα είδες όλες τις σειρές της λίστας σου και τώρα εν όψει καλοκαιριού νιώθεις πως έχεις «στερέψει», σου έχουμε ευχάριστα νέα. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το netflix η σειρά που θα συζητηθεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, ενώ όσοι πρόλαβαν να τη δουν αναφέρουν πως πρόκειται για το next big thing της πλατφόρμας.

To «The Woods» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του αμερικανού Χάρλαν Κομπέν, ο οποίος είναι συγγραφέα των εξαιρετικών «Safe» και «Stranger», που αν δεν έχεις δει, πρέπει να τρέξεις τώρα.

Φυσικά πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου και επικών ανατροπών, η οποία πραγματεύεται την ανεξιχνίαστη δολοφονία που συνέβη σε μια κατασκήνωση πριν 25 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, η έφηβη αδερφή του Paul Copeland  θεώρηθηκε πως έπεσε θύμα ενός αιμοσταγούς serial killer, χωρίς ωστόσο να βρεθεί ποτέ το άψυχο σώμα της. 25 ολόκληρα χρόνια μετά, ο άκρως επιτυχημένος εισαγγελέας πλέον Paul, ανοίγει ξανά τον φάκελο της δολοφονίας της αδερφής του, μιας και βρίσκεται ένα πτώμα που σχετίζεται με την υπόθεση. Εκείνος ποτέ δεν σταμάτησε να «ψάχνει» τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην εξιχνίαση και ταυτόχρονα στην προσωπική του κάθαρση, ωστόσο η αίσθηση του πάντα ήταν πως η αδερφή του ήταν ακόμα ζωντανή.

Η πολωνική μίνι σειρά έχει όλα τα στοιχεία που θα σε κρατήσουν μαζί της. Γρήγορη πλοκή, ανατροπές, εξαιρετική σκηνοθεσία και σπαρακτικές ερμηνείες που «τσακίζουν κόκαλα». Αν αυτό αναζητάς, το Woods είναι δώρο για σένα και τις επόμενες νύχτες σου.