Τρεις γευστικές ιδέες για το πιο «ευ ζην» πρωινό

Πρόσθεσε στην καλημέρα σου μια βόμβα θρεπτικών αξιών για έκρηξη ενέργειας και ευεξίας, γιατί… η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!
Τρεις γευστικές ιδέες για το πιο «ευ ζην» πρωινό

Με καινούργιο μαγιό ή χωρίς, χειμώνα ή καλοκαίρι, νησί ή Αθήνα, η στροφή προς τον υγιεινό τρόπο ζωής έχει στερεώσει τις κατευθυντήριες γραμμές στη σωστή διατροφή.

Το πρώτο, πιο ανώδυνο βήμα προς το healthy lifestyle, σίγουρα αποτελεί η αλλαγή στις διατροφικές συνήθειες.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η κατανάλωση των απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων έχει αναδειχθεί ως κύριο μέλημα για την άμυνα του ανοσοποιητικού μας συστήματος και για τον λόγο αυτόν έχουμε συγκεντρώσει τρεις απλές, πολύχρωμες και λαχταριστές συνταγές για να ξεκινήσετε με όρεξη τη μέρα σας.

Berrybussy eating

Όσο κι αν βιάζεστε το πρωί αφιερώστε λίγο χρόνο στην προετοιμασία του μπολ που θα σας χαρίσει φρεσκάδα και νοστιμιά.

Τρεις γευστικές ιδέες για το πιο «ευ ζην» πρωινό

Μη επεξεργασμένα δημητριακά σε συνδυασμό με γάλα αμυγδάλου, πανδαισία από διάφορα μούρα και σπόροι chia αποτελούν μια λύση, εύκολη και εξαιρετικά ευεργετική. Φυτικές ίνες, αποτοξίνωση και αντιγήρανση σε ένα μόνο μπολ.

Δύο αυγά την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το υγιεινό δεν είναι απαραίτητα και χορταστικό. Κι όμως! Μια ομελέτα με 2 ασπράδια αυγών και ένα ολόκληρο, σε συνδυασμό με σπανάκι και μανιτάρια θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας για μεγαλύτερη αντοχή, δίχως αχρείαστα συστατικά.

Τρεις γευστικές ιδέες για το πιο «ευ ζην» πρωινό

You are everything i avo-wanted

Σίγουρα στη λίστα μας δε θα έλειπε το φρούτο που αναδείχθηκε σε τάση και φορέθηκε μέχρι και σε… τσαντάκι!

Το αβοκάντο με τις θαυματουργές του ιδιότητες αποτελεί must have συνοδευτικό για το ψωμί του τοστ, παρέα με φέτες από βραστά αυγά. Χρυσή τομή για τους αργοπορημένους που συνήθως παίρνουν πρωινό με το ένα χέρι και, μάλιστα, τρέχοντας στο δρόμο!

Τρεις γευστικές ιδέες για το πιο «ευ ζην» πρωινό

Καλημέρα είπαμε;