Brow lamination στο σπίτι σε 15 λεπτά με 3 μόνο υλικά

Το lion brow look που έχει ταράξει τον κόσμο του Instagram υπόσχεται τα πιο καλοσχηματισμένα κάδρα για τα γεμάτα ένταση βλέμματα.
Brow lamination στο σπίτι σε 15 λεπτά με 3 μόνο υλικά

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η νέα, πλέον, σύγχρονη τεχνική που κυριαρχεί σε ένα μόνο scroll στa social media, το brow lamination, ήρθε για να μείνει.

Πρόκειται για την ημιμόνιμη θεραπεία, διάρκειας 8 εβδομάδων, που ισιώνει το ατίθασο τριχωτό της περιοχής των φρυδιών, σετάρει, προσδίδει το εφέ της πυκνότητας με τον πιο φυσικό τρόπο και τα μεγάλα, εκφραστικά μάτια βγαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Αν και πρόκειται για μια λύση budget-friendly σε σχέση με τα υπόλοιπα, παλιά γιατροσόφια ομορφιάς, έχουμε τον τρόπο να εξοικονομήσετε τα χρήματά σας και να δείτε τον εαυτό σας με «άλλο μάτι» μέσα σε 15 μόνο λεπτά.

Μετατρέψτε, λοιπόν, το κομοδίνο σας σε luxury στούντιο και πάρτε για παρέα ένα βουρτσάκι γα τα φρύδια, ένα διάφανο σαπούνι και ένα μολύβι φρυδιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Artistry Brows Melbourne (@artistrybrowsmelbourne) στις

Αφού έχετε καθαρίσει καλά την περιοχή, βρέξτε το σαπούνι και αφήστε το λίγα λεπτά να στεγνώσει. Στη συνέχεια πάρτε το καθαρό βουρτσάκι και περάστε το από το σαπούνι, τρίβοντας το ελαφρά, ώστε να σταθεί μια μικρή ποσότητα σαπουνιού πάνω του. Αρχίστε να χτενίζετε απαλά και με ανοδικές κινήσεις τα φρύδια σας. Επαναλάβετε για μεγαλύτερη ένταση.

Τέλος, με ένα μολύβι γεμίστε τα κενά για το τέλειο σχήμα.

Extra tips:

• Το σαπούνι πρέπει οπωσδήποτε να είναι διάφανο, αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι… καταστροφικό.
• Εάν η ένταση σας φαίνεται too much, υπάρχει λύση! Με τη μύτη της βούρτσας μπορείτε να τα λεπτύνεται και να οριοθετήσετε το σχήμα.
• Προτιμήστε λεπτό, μηχανικό μολύβι, ώστε να μιμείται τη φυσική τρίχα.