To ανδρικό ζώδιο που θα είναι το πιο άτυχο του καλοκαιριού

Ούτε αυτό το καλοκαίρι θα είναι η εποχή του
Τι να του αγοράσω; Οι νέες τάσεις στα ανδρικά μαγιό

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η ανάγκη όλων μας για το φετινό καλοκαίρι, είναι να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μπορούμε. Η φετινή άνοιξη ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση, και ας μην κρυβόμαστε, πλέον έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στην πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου.

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, νέες γνωριμίες, θάλασσα, νησιά, ξεκούραση και διασκέδαση.

Ισχύει όμως αυτό για όλους μας; Θα περάσουν όλα τα ζώδια ένα όμορφο καλοκαίρι;

Δυστυχώς όχι, είναι η απάντηση και όπως φαίνεται ένα είναι το ζώδιο που θα χτυπηθεί και πάλι από την κακή του τύχη. Δεν είναι πως δεν μπορείς να φανταστείς, δεν το ακούς για πρώτη φορά και αν ανήκεις σε αυτό το  ζώδιο, το γνωρίζεις από πρώτο χέρι. Ο γνωστός γκαντέμης Τοξότης, θα συνεχίσει την πορεία του παραμένοντας συνεπής στην ατυχία του.

Ο δρόμος για την υλοποίηση των στόχων του Τοξότη, θυμίζουν το «Γιοφύρι της Άρτας» όπου ολημερίς το έχτιζαν και το βράδυ γκρεμιζόταν. Ως μαχητής της ζωής όμως, έχει μάθει να μην τα παρατάει και έτσι συνεχίζει την αέναη προσπάθειά του. Θα κουραστεί, θα ζοριστεί, όμως στο τέλος θα μαζέψει τα κομμάτια του και θα συνεχίσει, αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Τα οικονομικά και τα συναισθηματικά του φαίνεται να βρίσκονται στο «μάτι του κυκλώνα» και είναι τα θέματα που στην πραγματικότητα θα τον κάνουν να μην περάσει τις καλύτερες διακοπές.

Αν δούμε τη θετική πλευρά, αφού μπορούμε να πούμε πως η ζωή τον έχει κάνει φύσει αισιόδοξο, οπότε θα το ξεπεράσει και αυτό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.