Το spoiler για την 5η σεζόν του «Casa de Papel» που θα ξενέρωνε και τον Professor

Η αλήθεια είναι πως δεν θέλαμε να το ξέρουμε αυτό.
Το spoiler για την 5η σεζόν του «Casa de Papel» που θα ξενέρωνε και τον Professor

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Το La Casa de Papel είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών και κάθε φορά που πλησιάζει η ώρα για να προβληθεί νέος κύκλος, τα social media παραληρούν.

Η τέταρτη σεζόν για κάποιους θεωρήθηκε μεγάλο φιάσκο και για άλλους κύλησε σαν νερό, όπως και οι προηγούμενες. Το δεδομένο είναι πως και οι μεν και οι δε, περιμένουν την πέμπτη σεζόν που είναι δεδομένο πως θα προβληθεί.

Για την έκτη πολλά λέγονται, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ο γνωστός σε όλους Professor, κατά κόσμον Alvaro Morte, προέβη σε κάποιες αινιγματικές δηλώσεις αναφορικά με τον ρόλο του, οι οποίες για πολλούς ερμηνεύτηκαν ως spoilers για την συνέχεια της σειρας.

Ο πρωταγωνιστής ανέφερε στο Chelsea Film Festival τα εξής:

«Ξέρω πως αυτό το σχόλιο δεν θα με κάνει αρεστό στον κόσμο. Ο Professor είναι ένας περίεργος τύπος, ένας πολύ μοναχικός τύπος και ό,τι και αν γίνει στην συμμορία ή στον έρωτα που βρήκε, παίζουν πολύ μικρό ρόλο στη ζωή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το τέλος του χαρακτήρα, πιστεύω πως αυτό θα τον βρει μόνο του, σε αυτή τη ζωή που ο ίδιος έχει επιλέξει και του αρέσει».

Αρχικά δεν καταλάβαμε ποτέ ποια ανάγκη έσπρωξε τον ηθοποιό να δώσει τόσες λεπτομέρειες για το τέλος του ρόλου του. Αν ωστόσο αυτή η πεποίθηση του βασίζεται στο σενάριο, όλα σηματοδοτούν πως η σχέση του με την Raquel θα λάβει τέλος στα επόμενα επεισόδια. Ο λόγος είναι ο χωρισμός ή ο θάνατος;

Ας ελπίσουμε όλα αυτά να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του ή να ήταν μια προσπάθεια να μας κάνει να ανυπομονούμε λίγο παραπάνω. Η απάντηση θα δοθεί στις οθόνες και ελπίζουμε να μας χαρίσει το happy end που τόσο λαχταράμε…

What's Next