Μην πέσεις στην ανάγκη του: Αυτό είναι το ζώδιο που έχει στο αίμα του την τσιγκουνιά και δεν αλλάζει

Δεν μπλέκεις...
Οι ψυχολόγοι απεφάνθησαν: Αυτές είναι οι περίοδοι που δεν πρέπει να πάρουμε καμία σημαντική απόφαση

Προσπαθώντας να σκεφτούμε ποιο είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό ενός άνδρα, ο τσιγκούνης μαζί με τον μαμάκια και τον άπιστο κατακτούν την κορυφή.

Φυσικά, η παραπάνω σειρά δεν είναι τυχαία καθώς ο μαμάκιας μπορεί να αλλάξει, ο άπιστος με πολλή κουβέντα μπορεί να διορθωθεί.

Ο τσιγκούνης όμως; Του τσιγκούνη πρώτα θα του βγει η ψυχή και μετά το χούι που λέει ο σοφός λαός και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.

Η τσιγκουνιά, βλέπεις, δεν είναι επίκτητο χαρακτηριστικό, γεννιέσαι με αυτό. Για αυτόν τον λόγο υπάρχει ένα ζώδιο που φημίζεται για τα… καβουράκια που έχει στις τσέπες του.

Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι αυτό;

Ο Σκορπιός είναι ο νικητής, σωστά σκέφτεσαι. Ο  Σκορπιός που πάντα διατυμπανίζει το πόσο ερωτικός είναι, δεν θα βάλει το χέρι στη τσέπη, ούτε κατά διάνοια. Δεν είναι απλά «σφιχτός», ούτε μίζερος στο τρόπο ζωής του. Του αρέσουν τα ωραία και ακριβά πράγματα, όμως δεν του αρέσει να πληρώνει.

Θα πάει σε ένα μπαρ και θα θεωρήσει δεδομένο πως μετά το πρώτο ποτό θα πρέπει να τον κεράσουν άλλα δύο. Στην ταβέρνα είναι πάντα ο τύπος που λέει «δεν πεινάω» και μόλις έρθουν τα ορεκτικά δεν θα αφήσει ούτε οδοντογλυφίδα. Θα ζητήσει τα λεφτά για τη βενζίνη από τον κολλητό του γιατί μαζί με το δικό του αυτοκίνητο πήγαν για καφέ στην απέναντι γειτονιά και προφανώς… δεν θα κεράσει στο πρώτο ραντεβού το κορίτσι που τον ενδιαφέρει.

Μην πέσεις στην ανάγκη του: Αυτό είναι το ζώδιο που έχει στο αίμα του την τσιγκουνιά και δεν αλλάζει

Όμως! Δεν θα παραδεχτεί ποτέ την τσιγκουνιά του ο Σκορπιός, το παίζει περήφανος. Ευτυχώς για εκείνον, είναι (και) έξυπνος και μπορεί εύκολα να δικαιολογεί τη μιζέρια του στο οικονομικό κομμάτι. Συνήθως μαζεύει λεφτά για να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, διαρκώς βρίσκεται σε διαδικασία αποταμίευσης. Το αυτοκίνητο δεν εμφανίζεται ποτέ όμως, είναι απλά μια δικαιολογία.

Αν είσαι Σκορπιός, γελάς λίγο μέσα σου. Ξέρεις πώς κάπως έχουμε δίκιο, σωστά;