Το ανδρικό ζώδιο που είναι με διαφορά ο πιο τσιγκούνης

Δεν μπλέκεις...
Το ανδρικό ζώδιο που είναι με διαφορά ο πιο τσιγκούνης

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Προσπαθώντας να σκεφτούμε ποιο είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό ενός άνδρα, ο τσιγκούνης μαζί με τον μαμάκια και τον άπιστο κατακτούν την κορυφή.

Φυσικά η παραπάνω σειρά δεν είναι τυχαία καθώς ο μαμάκιας μπορεί να αλλάξει, ο άπιστος με πολλή κουβέντα μπορεί να διορθωθεί. Ο τσιγκούνης όμως; Του τσιγκούνη όμως, πρώτα θα του βγει η ψυχή και μετά το ελάττωμα.

Η τσιγκουνιά δεν είναι επίκτητο χαρακτηριστικό, γεννιέσαι με αυτό. Για αυτόν τον λόγο υπάρχει ένα ζώδιο που φημίζεται για την τσιγκουνιά και την μιζέρια του.

Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι αυτό;

Ο Σκορπιός είναι ο νικητής, καλά μαντέψατε. Ο  Σκορπιός που πάντα διατυμπανίζει το πόσο ερωτικός είναι, δεν θα βάλει το χέρι στη τσέπη, ούτε κατά διάνοια. Δεν είναι απλά «σφιχτός», ούτε μίζερος στο τρόπο ζωής του. Του αρέσουν τα ωραία και ακριβά πράγματα, όμως δεν του αρέσει να πληρώνει.

Θα πάει σε ένα μπαρ και θα θεωρήσει δεδομένο πως μετά το πρώτο ποτό θα πρέπει να τον κεράσουν άλλα δύο. Θα ζητήσει τα λεφτά για τη βενζίνη από τον κολλητό του γιατί μαζί με το δικό του αυτοκίνητο πήγαν για καφέ στην απέναντι γειτονιά και προφανώς… δεν θα κεράσει στο πρώτο ραντεβού το κορίτσι που τον ενδιαφέρει.

Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ την τσιγκουνιά του ο Σκορπιός, είναι περήφανος. Ευτυχώς για εκείνον είναι έξυπνος και μπορεί εύκολα να δικαιολογεί το πάθος του. Συνήθως μαζεύει λεφτά για να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, διαρκώς βρίσκεται σε διαδικασία αποταμίευσης. Το αυτοκίνητο δεν εμφανίζεται ποτέ όμως, είναι απλά μια δικαιολογία.

Αν είσαι Σκορπιός, γελάς λίγο μέσα σου. Ξέρεις πώς κάπως έχουμε δίκιο, σωστά;

What's Next