1,5 ώρα γέλιου: Η κωμωδία που σίγουρα θα προτείνεις στον συνάδελφό σου (Vid)

Ακόμα να τη δεις;
1,5 ώρα γέλιου: Η κωμωδία που σίγουρα θα προτείνεις στον συνάδελφό σου (Vid)

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αν αγαπάς τις έξυπνες, γεμάτες σπαρταριστές ατάκες κωμωδίες που καταπιάνονται με τα εργασιακά προβλήματα, το Netflix θα σε κάνει και πάλι χαρούμενο.

Το «Rebelion de los Dodinez» που έχει μεταφραστεί  από την πλατφόρμα ως «Η Ανταρσία της Εργατιάς», είναι μια σατιρική μεξικάνικη ταινία που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να σε κάνει να περάσεις καλά και να γελάσεις με την ψυχή σου.

Το ισπανόφωνο φιλμ, μας ταξιδεύει με πανέξυπνο τρόπο στα προβλήματα με τα οποία έχουμε έρθει όλοι αντιμέτωποι στον εργασιακό μας χώρο, χωρίς να αφήνει απολύτως τίποτα ασχολίαστο, ενώ δεν παραλείπει να σατιρίσει και την σαρωτική τεχνολογική πρόοδο των τελευταίων ετών.

Ο πρωταγωνιστής Ομάρ βρίσκει θέση σε μια εταιρία βουτηγμένη στον hi-tech κόσμο, όμως βάζει σκοπό μέσα σε λίγες ώρες να αποκαθηλώσει την σύγχρονη ηθική των επαγγελμάτων της μόδας, με τα δύσκολα ονόματα.

Οι συνάδελφοί του θα σου θυμίσουν τον συνάδελφο σου, το περιβάλλον θα σου θυμίσει την εργασία σου και οι απορίες που δημιουργούνται στον αντικειμενικά ανεπαρκή για την δουλειά Ομάρ, θα σου φέρουν στο νου τις δικές σου απορίες.

Θα περάσεις 1,5 ώρα γελώντας, θα βρεις κομμάτια σου στο μακρινό Μεξικό και θα αντιληφθείς πως τελικά «παντού γίνονται αυτά».

Πρόκειται για μια αγνή κωμωδία, που θα γίνει μια από τις αγαπημένες σου των τελευταίων ετών. Θα την προτείνεις σίγουρα και στον αγαπημένο σου συνάδελφο.