Πας χωρίς πλοίο: Οι 5 καλύτεροι προορισμοί διακοπών που θα γίνουν ανάρπαστοι φέτος

Δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.
Πας χωρίς πλοίο: Οι 5 καλύτεροι προορισμοί διακοπών που θα γίνουν ανάρπαστοι φέτος

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν προΰποθέτουν οπωσδήποτε ταξίδι με καράβι, καθώς η χώρα μας διαθέτει υπέροχα μέρη στα οποία μπορεί να φτάσεις οδικώς.

Αν ψάχνεις να βρεις που θα περάσεις τις φετινές σου διακοπές, χωρίς να μπεις σε καράβι, εδώ θα σου παρουσιάσουμε τα 5 ομορφότερα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς.

Δες, σύγκρινε και κάνε την επιλογή σου.

Πάμε στοίχημα ότι θα δυσκολευτείς;

Πάργα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Best Views? (@citybestviews) στις

Η Πάργα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της χώρας μας και κάθε καλοκαίρι βουλιάζει από τουρισμό. Οι πανέμορφες παραλίες, η γραφική χώρα και η έντονη νυχτερινή ζωή την καθιστούν μια από τις ωραιότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις το φετινό καλοκαίρι.

Λόγω της θέσης της, μπορείς παράλληλα να οργανώσεις μονοήμερες εκδρομές που θα σε συγκλονίσουν και θα σε κάνουν να μην βαρεθείς ποτέ.

Ναύπλιο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kryfosaggelos955 (@kryfosaggelos955) στις

Αν θες να πας κοντινές διακοπές, καλύτερη επιλογή από το Ναύπλιο δεν υπάρχει. Μόλις μια ώρα μακριά από την Αθήνα, με υπέροχη παραλία και σοκάκια που θυμίζουν κυκλαδονήσι, θα σου κλέψουν την καρδιά.

Το Ναύπλιο δεν είναι απλά προορισμός Σαββατοκύριακου, αλλά ένα μέρος με πολλές επιλογές που θα σου δώσουν τον αέρα αλλαγής που χρειάζεσαι.

Καλαμάτα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????? ???????? ?????? (@kalamata_messinia_greece) στις

H Καλαμάτα δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις καθώς κάθε χρόνο έχει πιστούς επισκέπτες που την προτιμούν. Μια πόλη γεμάτη ομορφιές με άπειρες επιλογές και μέρη να επισκεφτείς, θα σε κάνει να την λατρέψεις. Η Καλαμάτα μπορεί να ικανοποιήσει όποιο στυλ διακοπών αγαπάς, για αυτό ίσως ήρθε η ώρα να την προτιμήσεις.

Εύβοια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xristoforos Lellis (@xristoforoslellis) στις

Ηρεμία, camping αλλά και πολυτελή ξενοδοχεία και σπα, μόλις ελάχιστη ώρα μακριά από την πόλη. Η νότια πλευρά της διαθέτει γαλαζοπράσινα νερά Αιγαίου και γραφικούς παραθαλάσσιους οικισμούς που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα νησιά του Αιγαίου.

Ένα από τα μεγάλα θετικά της Εύβοιας είναι πως οι τιμές της είναι άκρως δελεαστικές, όποιο στυλ διακοπών και αν θες να ακολουθήσεις.

Πήλιο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P for Pelion (@pforpelion) στις

Οι μυημένοι γνωρίζουν πως το Πήλιο δεν είναι αποκλειστικά χειμερινός προορισμός. Επιλέξτε τον αν αγαπάς τον συνδυασμό βουνό και θάλασσα, την ηρεμία, το camping, την φύση και τα γαλάζια νερά.

Μείνε στην Τσαγκαράδα ή τις Μηλιές και μην φύγεις αν δεν επισκεφτείς το Χορευτό και τον Μυλοπόταμο.

|εν θα θες να ξεκολλήσεις.