Τρία ανδρικά παπούτσια που δεν θέλουμε να δούμε φέτος το καλοκαίρι

Φτάνει.
Τρία ανδρικά παπούτσια που δεν θέλουμε να δούμε φέτος το καλοκαίρι

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Κάποτε τα παπούτσια των ανδρών χωρίζονταν σε 2 και μόνο κατηγορίες: Τα «καλά» και τα «αθλητικά». Αυτό ως όφειλε άλλαξε, όμως καλό θα ήταν να μην χάνουμε το μέτρο.

Φυσικά οι άνδρες έχουν απόλυτο δικαίωμα στην μόδα και το style, όμως αντικειμενικά, υπάρχουν τρία είδη παπουτσιών που τώρα είναι η εποχή τους, αλλά θα έπρεπε να απαγορευτούν δια ροπάλου.

Και όλες ξέρουμε ποια είναι, σωστά;

Εσπαντρίγιες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manebí Espadrilles & Swimwear (@manebi) στις

Θα είχε ενδιαφέρον να ρωτήσουμε εκείνον τον άνθρωπο που σκέφτηκε να μετατρέψει τις γυναικείες  εσπαντρίγιες σε αντρικό  «δικαίωμα». Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όλοι θα δούμε έναν τύπο στο δρόμο να τις φοράει και το αιώνιο ερώτημα θα είναι «γιατί»; Αυτή η ισπανική μόδα που χάνεται στους αιώνες έκανε δειλά δειλά την εμφάνισης της στην χώρα μας πριν μερικά χρόνια, βρίσκοντας φανατικούς υποστηρικτές αλλά και φανατικότερους haters.

Και τέλος πάντων εφόσον η μόδα το επιτάσσει, τολμήστε το, δε λέμε όχι. Αλλά προς Θεού, όχι με καλτσάκι από μέσα!

Σαγιονάρες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renato Prado (@homenscomhavaianas) στις

Ναι, οι σαγιονάρες είναι ό,τι πιο βολικό έχει να επιδείξει η ανθρωπότητα. Όμως αυτό πρέπει να περιορίζεται καθαρά εντός σπιτιού ή στην παραλία και να απαγορεύεται δια ροπάλου στο αστικό περιβάλλον.

Φυσικά, ξέρουμε πως οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν όλη μέρα στην πόλη με τα πόδια έξω, όμως η σκληρή αλήθεια είναι πως σε αυτά τα θέματα αυτό δεν είναι κριτήριο. Εκτός αν πιστεύετε πως το δυνατό σας σημείο, εκείνο που πρέπει να αναδειχθεί είναι η πατούσα σας, εκεί θα πάμε πάσο. Φορέστε τις και στο μετρό.

Μοκασίνια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mocassini 👠👟 (@mocassini_turkey) στις

Τα θρυλικά μοκασίνια έρχονται από μια άλλη εποχή, στην οποία θα έπρεπε κατηγορηματικά να μείνουν για πάντα. Σε έναν κόσμο γεμάτο υπέροχα sneakers, με τα οποία μπορείς να πας από την δουλειά έως στην πιο σοβαρή κοινωνική εκδήλωση, εσύ επιλέγεις το καφέ μοκασίνι με τα κορδόνια; Με ποια λογική;

Η αλήθεια είναι πως ο καθένας φυσικά έχει δικαίωμα να φορέσει οτιδήποτε τον κάνει χαρούμενο. Όμως, αν ρωτήσετε τις γυναίκες, θα δείτε πως είστε εξωφρενικά τυχεροί που μπορείτε να είστε καλοντυμένοι με τα αγαπημένα αθλητικά σας παντού και πάντα.

Γιατί δεν το εκτιμάτε; Γιατί του πάτε κόντρα;

What's Next