Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Υπάρχουν άνδρες που λατρεύουν την οικογένεια από μικρά παιδιά. Υπάρχουν και εκείνοι που η ιδέα δημιουργίας οικογένειας έρχεται στο μυαλό τους πολύ αργότερα. Υπάρχουν και αυτοί που είναι, ήταν και θα είναι ταγμένοι εργένηδες.

Τα παρακάτω ζώδια είναι τα παιδιά εκείνα που δεν μεγαλώνουν ποτέ. Εκείνα τα παιδιά που βγάζουν σπυριά στην ιδέα του νυφικού, του γαμπριάτικου κοστουμιού και της εκκλησίας.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί:

Δίδυμος

Ο «κυνηγός» Δίδυμος έχει γεννηθεί για το φλερτ και δεν το κρύβει. Δεν θα πουλήσει έρωτα και αυτό είναι κάτι που στεναχωρεί τις συντρόφους του. Τον πιάνει αλλεργία στην ιδέα ακόμα και της συγκατοίκησης, ενώ συχνά ξεκαθαρίζει την θέση του από το πρώτο ραντεβού. Είναι τίμιος και δεν αφήνει περιθώρια και ελπίδες. Θέλει να ζει μόνος του για να χαρίζει τον υπέροχο εαυτό του σε πολλές.

Αλλεργικοί στον γάμο: 3 ανδρικά ζώδια που είναι γεννημένοι εργένηδες

Υδροχόος

Μπορεί να φαίνεται πως είναι γεννημένος για οικογένεια, όμως ο Υδροχόος είναι πολύ πιθανό να «στρίψει» την τελευταία στιγμή, ακόμα και ενώ έχει μοιράσει τα προσκλητήρια. Η ανάγκη του για υπερανάλυση των πραγμάτων αλλά και η ατολμία του, τον κάνει ταγμένο εργένη. Δεν του αρέσει η μοναξιά, συχνά παραπονιέται και γκρινιάζει για αυτήν, όμως τελικά μόνο εκείνος μπλοκάρει οτιδήποτε διαθέτει ρομάντζο.

Τοξότης

O αιώνιος εραστής, ο μοιραίος πειριπλανητής, το πιο ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου αρνείται πεισματικά να μπει σε διαδικασίες τέτοιου είδους. Για εκείνον ο γάμος είναι μια απαρχαιωμένη σύμβαση που την έχει απορρίψει από γεννησιμιού του. Αν σε μια παρέα ακούσεις κάποιον να «κράζει» τα του γάμου, της πίστης και των θεσμών, δεν χρειάζεται καν να τον ρωτήσεις τι ζώδιο είναι.