Ο θεατής αποφασίζει: Η νέα διαδραστική ταινία-σταθμός που έχει μόνο ένα σωστό φινάλε

Εσύ ακόμα να την ξεκινήσεις;
Ο θεατής αποφασίζει: Η νέα διαδραστική ταινία-σταθμός που έχει μόνο ένα σωστό φινάλε

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η «Αχτύπητη Κιμι Σίντι» αποτελεί σειρά-σταθμό, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2015 και στη μακρά πορεία της κατάφερε να αποσπάσει 18 υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy.  H πρωτότυπη σειρά αποτελεί ένα από τα πιο «βαριά χαρτιά» του Netflix, έχοντας βάλει το λιθαράκι της στην επιτυχία της πλατφόρμας.

Η «Κίμι» ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με τον καλύτερο και πιο ξεχωριστό τρόπο που θα μπορούσε, καθώς το επετειακό επεισόδιο που προβάλλεται από τις 12 Μαΐου είναι επί της ουσίας, μια διαδραστική ταινία-έπος.

Πιο συγκεκριμένα το όνομα της ταινίας είναι «Η Αχτύπητη Κιμι Σίντι: Κίμι εναντίον Αιδεσιμότατου» και κατά τη διάρκεια της ο κόσμος επιλέγει τις τροπές που θα πάρει η ιστορία έχοντας αρκετές εναλλακτικές για να αποφασίσει, γεγονός που φέρει διαφορετικό φινάλε για κάθε επιλογή.

Η ταινία έχει μόνο ένα σωστό τέλος και θα καταλάβεις πως το επέλεξες μόλις δεις στην οθόνη σου να γράφει «You won», ενώ με μια μόλις λάθος επιλογή καταλήγεις στα δύο λάθος τέλη. Τα πράγματα περιπλέκονται αν κάνεις πάνω από δύο λάθος επιλογές, όπου εκεί δυστυχώς δεν μπορείς καν να φτάσεις στην πηγή του έργου και να καταλήξεις στο φινάλε.

Πάντα όμως θα υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσεις από την αρχή και πίστεψε μας… αξίζει τον κόπο.

Η διαδραστικότητα θα σε κρατήσει κολλημένο στην οθόνη σου, κάνοντας σε να διασκεδάσεις πολύ. Δοκίμασε το και θα κολλήσεις ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα τι πραγματεύεται η θρυλική σειρά.

Αξίζει τον χρόνο σου.