Κορυφαία επιλογή για φέτος: Το νησί που μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς πλοίο και αεροπλάνο

Θα σε «σκλαβώσει» η ομορφιά του.
Κορυφαία επιλογή για φέτος: Το νησί που μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς πλοίο και αεροπλάνο

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Σε μια τουριστική εποχή που θα μπορούσε να χαρακτηριστείς ως η πιο «περίεργη» της ζωής μας, υπάρχουν κάποια νησιά που σίγουρα κερδίζουν στα σημεία τα υπόλοιπα.

Φυσικά ένα από αυτά είναι η Λευκάδα, το πανέμορφο νησί του Ιονίου που εκτός της απαράμιλλης ομορφιάς του έχει και ένα άλλο πλεονέκτημα απέναντι στα άλλα: μπορείς να φτάσεις με το αυτοκίνητο.

Τι σημαίνει αυτό; Πως θα αποφύγεις τον συνωστισμό και τα έξοδα του καραβιού ή ακόμα και του αεροπλάνου.

Η Λευκάδα είναι κάθε καλοκαίρι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της Ελλάδας, είτε για οικογενειακές διακοπές, είτε για εκείνους που αναζητούν την έντονη νυχτερινή ζωή.

Με δυο λόγια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας επίγειος παράδεισος καθώς οι παραλίες της «πλασάρονται» κάθε χρόνο στις λίστες των ομορφότερων παραλιών του κόσμου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴘᴇʀғᴇᴄᴛ ɢʀᴇᴇᴄᴇ ?? (@perfect_greece) στις

Το Κάθισμα, οι Εγκρεμνοί, το Νυδρί και το Πόρτο Κατσίκι είναι τα αξιοθέατα που αξίζει να δεις έστω για μια φορά στη ζωή σου, αν και το νησί χαρακτηρίζεται ως «εκείνο στο οποίο πάντα θα επιστρέφεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Filippos (@filippos13s) στις

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει την Λευκάδα τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό είναι πως διατηρεί τις τιμές της χαμηλά και σου παρέχει τη δυνατότητα να περάσεις άκρως οικονομικές διακοπές.

Οι λάτρεις των θαλάσσιων sports δε θα απογοητευτούν, ενώ θα βρεις νυχτερινά μαγαζιά που ικανοποιούν κάθε γούστο, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Κάθε καλοκαίρι η Λευκάδα «βουλιάζει», παρόλα αυτά, αν δεν την έχεις επισκεφτεί ακόμα μάλλον φέτος είναι η χρονιά σου. Να το θυμάσαι, θα την ερωτευτείς.