Τυχεροί και άτυχοι: Η λέξη που θα χαρακτηρίζει το φετινό καλοκαίρι ανάλογα με το ζώδιό σου

Λες να ανήκεις στις τυχερές;
Κορίτσια, σημειώστε: Μετά από τόσους άνδρες θα γνωρίσεις τον «έναν» σύμφωνα με την επιστήμη

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αν το καλοκαίρι σου φαντάζει «θολό τοπίο».

Αν ο φετινός χειμώνας σου δίδαξε πως δεν μπορείς να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, το ζώδιο σου θα σου δώσει τις απαντήσεις.

Μια πρόταση για κάθε ζώδιο αναφορικά με το καλοκαίρι που πρόκειται να περάσει.

Θα είσαι η τυχερή; Θα συνεχιστεί η ατυχία σου; Θα πάει κάτι έστω καλά;

Κριός

Το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο ερωτικό σασπένς, ίντριγκες και τρίγωνα. Βούτυρο στο ψωμί σας δηλαδή…

Ταύρος

Τα επαγγελματικά θα είναι στο πρώτο πλάνο και το καλοκαίρι, συνήθως με θετικό πρόσημο. Το ότι είστε forever alone δεν θα το μάθετε σήμερα, οπότε θα είναι ένα καλό καλοκαίρι.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη θα είναι πάνω σας, πράγμα που σημαίνει πως αυτό το καλοκαίρι θα βρείτε τ0ν/την σύντροφο της ζωής σας. Καθόλου κακό.

Καρκίνος

Το καλοκαίρι σας θα είναι η επιτομή της ανατροπής. Επαγγελματικά, συναισθηματικά και οικονομικά όλα δείχνουν πως θα πάρουν άλλη τροπή. Προσέξτε τις γνωριμίες του Ιουλίου ενδέχεται να φέρουν μπελάδες.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου θα απασχοληθεί από νέες συνεργασίες και σχέσεις σε βαθμό που ίσως να είναι αυτό το καλοκαίρι που θα του αλλάξει τη ζωή.

Παρθένος

Οι ελεύθεροι πρέπει να επιδιώξουν νέες γνωριμίες καθώς το ερχόμενο τρίμηνο θα είναι έντονο συναισθηματικά. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να χωρίσουν. Διαχειριστείτε την πληροφορία όπως νιώθετε.

Ζυγός

Άλλο ένα ζώδιο που θα ταλαιπωρηθεί από ερωτικά τρίγωνα που θα προέρχονται από την αδυναμία του να πάρει μια απόφαση. Τα επαγγελματικά θα πάνε καλά το ερχόμενο τρίμηνο.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να αποφύγετε τα συναισθήματα που σας εξουσιάζουν (θυμός, ζήλια, εγωισμός) γιατί ενδέχεται να σας βλάψουν αυτό το καλοκαίρι.

Τοξότης

Αν ένα ζώδιο περάσει σωστό και όμορφο καλοκαίρι, αυτό είστε εσείς. Ευχαριστηθείτε το γιατί διανύετε την καλύτερη εποχή σας σε όλους τους τομείς.

Αιγόκερως

Αν είστε ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση, το διαζύγιο ή αν σκοπεύετε να ζητήσετε αύξηση, κάντε ένα βήμα πίσω και το ξαναβλέπετε από Σεπτέμβρη. Πολύ κακή εποχή για αλλαγές που μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ.

Υδροχόος

Αν έχετε κάποιο μυστικό, κρύψτε το καλύτερα ή φανερώστε το γιατί αυτό το καλοκαίρι ό,τι μπορεί να πάει στραβά θα πάει. Γενικά δεν θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και πρέπει να το διαχειριστείτε για να μη βρεθείτε υπόλογοι. Κάτι που είναι γνωστό πως δεν σας αρέσει καθόλου.