3 ανδρικά ζώδια που έχουν την αναισθησία στο αίμα τους

Οι άρχοντες του «χαλαρά».
3 ανδρικά ζώδια που έχουν την αναισθησία στο αίμα τους

Άγχος, στρες, τρακ. Τόσες λέξεις υπάρχουν για να χαρακτηρίσουν αυτό το αρνητικό συναίσθημα, το οποίο στον σκληρό κόσμο των μεγάλων, μας τρώει σαν σαράκι καθημερινά.

Ειδικά η πρωτοφανής περίοδος που διανύουμε μας προκαλεί ιδιαίτερο άγχος. Ποιος από εμάς δεν αγχώνεται μη τυχόν και αρρωστήσει από τον ιό; Ποιος δεν σκέφτεται πως θα μοιάζει η «επόμενη μέρα»; Θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλο αυτό; Θα επηρεαστεί η οικονομική μας κατάσταση;

Αυτά τα ερωτήματα για όλους μας είναι ρητορικά. Βασικά όχι για όλους. Υπάρχουν 3 ανδρικά ζώδια που έχουν καταφέρει να μην απασχολούνται από το κακό αυτό συναίσθημα.

Εκείνοι που όταν καίγεται ο κόσμος, απαντούν πως «θα τα φτιάξουμε όλα», χωρίς να κάνουν την παραμικρή προσπάθεια να δώσουν την οποιαδήποτε λύση. Είναι οι ίδιοι που δεν σε βοηθούν καθόλου όταν σε παροτρύνουν να μην αγχώνεσαι, όταν έχεις διπλωθεί κάτω από το χτυπημένο από άγχος στομάχι σου.

Μπορεί να σε εκνευρίζουν ώρες ώρες, όμως η ζωή χωρίς αυτούς θα ήταν ανυπόφορη.

Όπως και να το κάνουμε τα 3 αυτά ζώδια, θα ζήσουν χίλια χρόνια. Και μπράβο τους.

Λέων

Είναι γεννημένος ηγέτης. Δεν μπορεί να αγχωθεί γιατί θα μεταφέρει στρες στην ομάδα του. Δεν ξέρουμε ποιος τον έχρισε αρχηγό, ίσως το έκανε μόνος του, ωστόσο μπαίνει και στο κλίμα. Για εκείνον, όλα λύνονται με χιούμορ και πες αλήθεια, ζηλεύεις τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ζωή.

3 ανδρικά ζώδια που έχουν την αναισθησία στο αίμα τους

Αιγόκερως

Είναι τόσο «ψυχάκιας» με τη δουλειά του, που τον κάνει να έχει υπό έλεγχο τα πάντα. Ο άκρως μεθοδικός Αιγόκερως δεν έχει άγχος και μπορεί να σε ηρεμήσει με μια και μόνο φράση του. Σκέφτεται ήρεμα και με λογικά, για αυτό τον λόγο έχει καταφέρει να διαχειρίζεται την ψυχραιμία του.

Υδροχόος

Ο ψυχρός και «πολύς» Υδροχόος, ο βοηθός των αδύναμων, ο υπέροχος συνομιλητής και συμβουλάτορας δεν αγχώνεται ποτέ. Πρέπει να βρίσκεται πάντα σε πλήρη διαύγεια για να μεταφέρει γνώση και σύνεση στους υπόλοιπους. Καμιά φορά σε εκνευρίζει η προσέγγισή του, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μπορεί να φέρει εις πέρας με ηρεμία οποιαδήποτε αποστολή.