5 covid-free ελληνικά νησιά που θα είναι περιζήτητα το φετινό καλοκαίρι

Να και κάτι ευχάριστο.
5 covid-free ελληνικά νησιά που θα είναι περιζήτητα το φετινό καλοκαίρι

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Η καραντίνα σιγά σιγά τείνει να λήξει, τα μέτρα γίνονται πιο ελαφριά και με πολλή προσοχή, ίσως ήρθε η ώρα να δούμε τη ζωή από εδώ και μπρος πιο αισιόδοξα.

Μια από τις σκέψεις που μπορούν να μας κάνουν χαρούμενους είναι σίγουρα οι καλοκαιρινές διακοπές.

Δεν γνωρίζουμε με ποιον ακριβώς τρόπο θα καταφέρουμε τελικά να ταξιδέψουμε το καλοκαίρι, αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως υπάρχουν 5 νησιά στα οποία ο κορωνοϊός -ευτυχώς- δεν έχει κάνει την εμφάνιση του και έτσι ίσως να είναι οι 5 πιο περιζήτητες επιλογές του φετινού καλοκαιριού.

Φολέγανδρος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀✺ World Union GREECE ✺ (@wu_greece) στις

Το πανέμορφο κυκλαδονήσι, αν τα προηγούμενα χρόνια το άφηνες για αργότερα, ήρθε η ώρα να το κοιτάξεις σοβαρότερα φέτος. Η ομορφιά και η ηρεμία του θα σε αποζημιώσει και θα σε ενθουσιάσει τόσο που θα γίνει ο αγαπημένος σου προορισμός.

Ικαρία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ikariamag.gr (@ikariamag) στις

Η άγρια και εναλλακτική Ικαρία των φανατικών «οπαδών» και των ατελείωτων πανηγυριών αποτελεί ιδανικό προορισμό κάθε θερινή σεζόν για χιλιάδες επισκέπτες.

Δεν ξέρουμε με ποιο τρόπο και αν θα διεξαχθούν τα επικά πανηγύρια φέτος, όμως σίγουρα θα «βουλιάξει» και αυτή την χρονιά.

Πάτμος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patmos island photography (@patmosisland) στις

Το «νησί της Αποκάλυψης» όσοι δεν το έχουν επισκεφτεί ακόμα, ίσως πρέπει να το σκεφτούν φέτος ξανά. Αποτελεί επιλογή που μένει αξέχαστη για όσους την επισκέπτονται και κάτι μας λέει πως το νησί θα είναι από τα περιζήτητα.

Άνδρος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andros Secrets (@andros_secrets) στις

Ξέρουμε πως τα νησιά που δεν έχουν παρουσιάσει κρούσματα μαζί με εκείνα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση  στην Αθήνα φέτος θα είναι τα πιο δημοφιλή. Κάπως έτσι το κοσμοπολίτικο νησί, σίγουρα θα προτιμηθεί από πολλούς Αθηναίους.

Σίφνος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δάφνη-Ειρήνη? (@daphne_tsv) στις

Μια ακόμα επιλογή πανέμορφου νησιού που σίγουρα θα προτιμηθεί από πολλούς επισκέπτες. Η Σίφνος ήταν, είναι και θα είναι ιδανικός και top προορισμό και το φετινό καλοκαίρι.