«7th Heaven»: Η σειρά που μας έκανε να γνωρίσουμε την Τζέσικα Μπίελ

Και πολύ το χαρήκαμε.
«7th Heaven»: Η σειρά που μας έκανε να γνωρίσουμε την Τζέσικα Μπίελ

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μπορεί οι πρώτες σειρές που έρχονται στο μυαλό μας να είναι εκείνες που μας απασχολούν τα τελευταία χρόνια, όμως δεν μπορούμε να λησμονήσουμε και εκείνες που μας έκαναν παρέα κυρίως τα Σαββατοκύριακα της εφηβείας μας.

Μια από αυτές, εκτός φυσικά από τα θρυλικά «Φιλαράκια», είναι και το «7th Heaven» το οποίο προβλήθηκε το 1996 και έριξε τίτλους τέλους το 2007, μετρώντας συνολικά 11  κύκλους.

Το «7th Heaven» που σε εμάς είναι πιο γνωστό με τον τίτλο «Στον έβδομο ουρανό» θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες οικογενειακές σειρές που έχουν προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση, αλλά και η μακροβιότερη όλων των εποχών.

Θυμάσαι πιθανώς, πως πραγματευόταν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα παιδιά και οι έφηβοι στη ζωή τους φτάνοντας ως και στην ενηλικίωσή τους. Αυτό που σίγουρα θυμάσαι όμως, είναι πως στη σειρά μας συστήθηκε για πρώτη φορά η Τζέσικα Μπίελ.

Η όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός, μπήκε στο καστ της σειράς ως φωτομοντέλο, κάνοντας το παρθενικό της βήμα στην τηλεόραση, για να αφοσιωθεί τελικά για πάντα στην υποκριτική, αποχαιρετώντας το μόντελινγκ.

To 2000 η 17χρονη Τζέσικα προκάλεσε αντιδράσεις ποζάροντας ημίγυμvη για το περιοδικό Gear. Ο φόβος της μην ταυτιστεί με την περσόνα του αθώου κοριτσιού και χάσει επαγγελματικές ευκαιρίες λόγω αυτού του ρόλου, την οδήγησαν στο ακραίο βήμα για την συντηρητική -κατά τα άλλα- Αμερική.

Τελικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας «American Beauty», ο οποίος δόθηκε στην Θόρα Μπερτς.

Το 2002 κατάφερε να απεμπλακεί από τον ρόλο που την καθιέρωσε και επικεντρώθηκε στον κινηματογράφο. Μετά από μια πορεία 4 χρόνων σε κινηματογραφικές αποτυχίες, η επιτυχία της χτύπησε την πόρτα μέσω του «The Illusionist», το οποίο την καταξίωσε καλλιτεχνικά και εμπορικά.

Έκτοτε θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς και για αρκετά χρόνια το όνομα της φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά των πιο καλοπληρωμένων γυναικών της Αμερικής.

Εμείς ωστόσο πάντα θα την έχουμε στο μυαλό μας σαν το έφηβο κορίτσι του «7th Heaven» και δεν θέλουμε να την βγάλουμε από εκεί…