Απ’ τον ίδιο δημιουργό: Η σειρά που όλοι περιμένουν ότι θα ξεπεράσει το La Casa de Papel

Λέμε «ναι».
Απ’ τον ίδιο δημιουργό: Η σειρά που όλοι περιμένουν ότι θα ξεπεράσει το La Casa de Papel

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Στις 15 Μαΐου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το White Lines, η νέα σειρά μυστηρίου που φέρει την «βαριά» υπογραφή του δημιουργού του La Casa De Papel. Ήταν προφανές πως το Netflix δεν θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο χαρτί στα χέρια του, μετά την επιτυχία που σημείωσε η σειρά με πρωταγωνιστή τον Professor και να το αφήσει ανεκμετάλλευτο.

Η πολυαναναμενόμενη σειρά πραγματεύεται τον ανεξιχνίαστο φόνο ενός Dj που εξαφανίστηκε από την Ίμπιζα πριν από περίπου 20 χρόνια. Η υπόθεση ανοίγει και πάλι καθώς η αδερφή του θύματος επιστρέφει στην Ισπανία για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη.

Το trailer κυκλοφόρησε ήδη και μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα της σειράς που φαίνεται πως θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι.

O πρώτος κύκλος αποτελείται από 10 επεισόδια και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν είναι οι Laura Haddock, Marta Milans, Juan Diego Botto, Nuno Lopez, Daniel Mays, Laurence Fox και Angela Griffin.

Μένει να δούμε αν η σειρά μυστηρίου θα καταφέρει να κάνει την επιτυχία του La Casa de Papel και αν ο δημιουργός θα συνεχίσει να μας δίνει διαμάντια του βεληνεκούς που μας έχει συνηθίσει.

Όπως και να έχει εμείς περιμένουμε και ελπίζουμε να «κολλήσουμε» τόσο και με την δεύτερη απόπειρα του, όσο με την πρώτη.