Ήσυχος και ασφαλής: Ο ιδανικός προορισμός για διακοπές το φετινό καλοκαίρι του κορωνοϊού

Κάτι μας λέει πως θα είναι ο πιο in προορισμός φέτος.
Ήσυχος και ασφαλής: Ο ιδανικός προορισμός για διακοπές το φετινό καλοκαίρι του κορωνοϊού

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τι μπορεί να είναι αυτό που μας κάνει να χαμογελάμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και γενικότερα της δύσκολης περιόδου που διανύουμε;

Αν στη πρώτη θέση δεν βρίσκονται οι καλοκαιρινές διακοπές, τις συναντάμε σίγουρα στην πρώτη πεντάδα όλων μας. Πως θα είναι άραγε το φετινό καλοκαίρι; Θα καταφέρουμε να κάνουμε τις διακοπές που θέλουμε ή θα χρειαστεί να περιορίσουμε τα «θέλω» μας;

Κανείς δεν ξέρει να απαντήσει με βεβαιότητα, ωστόσο το δεδομένο είναι πως οι πολυσύχναστοι προορισμοί, δεν θα είναι η πρώτη μας επιλογή. Όπως και να έχει, όλοι δειλά δειλά έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε «βατά» θερινά όνειρα που περιλαμβάνουν υπέροχες παραλίες και όμορφα τοπία.

Υπάρχει μάλιστα ένας προορισμός, που κάτι μας λέει πως φέτος θα είναι πολύ δημοφιλής για πολλούς λόγους, τους οποίους θα απαριθμήσουμε παρακάτω.

Η Εύβοια λοιπόν, των 2,5 ωρών απόστασης από την Αθήνα, ενδείκνυται για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Δεν ευθύνεται μόνο το γεγονός πως δεν χρειάζεται να μπεις σε καράβι και να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, όπως θα συμβεί στα υπόλοιπα νησιά.

Η πλειάδα πανέμορφων παραλιών, στις οποίες θα καταφέρεις αν θες να απομονωθείς, θα σου χαρίσουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Sak (@tothesak) στις

Οι λάτρεις του camping γνωρίζουν χρόνια τι σημαίνει καλοκαίρι στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας καθώς είναι άκρως θελκτικό για όσους αγαπούν την φύση και την ηρεμία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @GREECE_DRONE | #GREECE_DRONE (@greece_drone) στις

Το ευρύ φάσμα επιλογών και στα τρία τμήματα της Εύβοιας σου εξασφαλίζει επιλογές εκδρομών μέσα στις διακοπές και αν έχεις ανάγκη να «πάρεις δρόμο» και να «τρέξει το μάτι σου», θα αποζημιωθείς.

Φυσικά ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα είναι πως δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία για λίγες μέρες διακοπών μιας και η Εύβοια ήταν, είναι και θα είναι μια άκρως οικονομική επιλογή σχετικά με το τι σου προσφέρει.